ZA NAJODVAŽNIJE

Slavne ljepotice poludjele su za ovim upečatljivim natikačama o kojima bruji cijeli Hollywood

09.07.2022 u 16:51

Bionic
Reading

Pomalo neočekivani povratak ove trendi obuće nadahnute retro stilovima sve je iznenadio, no popularnost platforma natikača samo raste što dokazuju svojim stajlinzima i poznate fashionistice

Zaljubljenice u modu svoje kombinacije ovoga ljeta najradije upotpunjuju tzv. platforma natikačama kockastog vrha s vrlo visokom petom poput onih u kakvima smo viđali i Hailey Bieber, Nicolu Peltz Beckham, Kacey Musgraves….

Visina pete od 13,5 cm čini se da ih nimalo ne zabrinjava pa su spremno ovoga ljeta odabrale upravo taj statement model natikača koje potpisuje Steve Madden.

Riječ je o jednom od najvrućih trendova ove sezone inspiriranih modom 70-ih, a platforma modele vidjeli smo i u kolekcijama poznatih brendova poput Valentina, Saint Laurenta, Guccija, Lanvina...

NICOLA PELTZ

Ni lijepa supruga Brooklyna Beckhama nije ostala imuna na najpoželjnije sandale ovoga ljeta i itekako ih zna nositi

Pogledaj galeriju

No Steve Madden je taj koji, podigao neviđenu modnu prašinu sa svojim modelom s visokom platformom, pod nazivom Trixie.

Ove statement natikače osvojile su između ostalih i Hailey Bieber koja je model od bijele kože nosila povodom lansiranja njezinog kozmetičkog brenda Rhode dok se pak Nicola Peltz Beckham odlučila za iste sandale prilikom šetnje bajkovitim Portofinom, omiljenom destinacijom bogatih i slavnih. Svoju je all white kombinaciju zaokružila Bottega Veneta sunčanim naočalima i Chanelovom torbom.

Američka glazbena senzacija Kacey Musgraves odabrala je pak zelene trixiece kako bi upotpunila svoj izgled u kreaciji Oscara de la Rente za after party Met Gala u svibnju ove godine.

Ako se i vama sviđa ovaj model, za njega ćete morati iskeširati oko 150 dolara (oko 1100) ovisno o varijanti, a budući da su same po sebi vrlo efektne, ostatak stajlinga neka bude minimalistički.