ISPLATIVA INVESTICIJA

Slavne ljepotice ne mogu odoljeti kaputima ovog poznatog modnog brenda

06.12.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Legendarni talijanski brend Max Mara od 1951. godine predstavlja sinonim za bezvremensku eleganciju i vrhunski dizajn, a kaputi s njegovim potpisom postali su pravi modni klasik kojem iz sezone u sezonu ne mogu odoljeti brojne poznate dame

Klasični krojevi i nenametljivi tonovi ono je što čini Max Marine kapute pravim modnim draguljem koji obožavaju žene diljem svijeta, a dizajner Ian Griffits, koji za kultni talijanski brend dizajnira više od 30 godina, ne odustaje od dobitne modne formule.

Topao, kvalitetan i bezvremenskog dizajna karakteristike su dobrog kaputa koje najbolje opisuju modele s potpisom renomiranog talijanskog brenda, a uvjerljivo najpopularniji modeli su oni u boji devine dlake, bilo da je riječ o takozvanom teddy modelu ili klasičnim verzijama.

  • +7
Poznate dame u kaputima Max Mare Izvor: Profimedia / Autor: Melania Trump/Twitter / Zuma Press / Profimedia

Zahvaljujući kultnoj talijanskoj kući Max Mara, upravo su teddy kaputi dječjeg šarma posljednjih sezona postale nezaobilazan prizor u svijetu slavnih dama i poznatih fashionistica, a ni ove im godine ne može odoljeti mnoštvo slavnih ljepotica poput bivših viktorijinih anđelica, Alessandre Ambrosio i Else Hosk.

Za aktualnu sezonu brend Max Mara na čelu s dizajnerom Ianom Griffitsom pripremio je nekoliko verzija teddy kaputa u efektnim bojama kojima se nadaju postići podjednak uspjeh kao što je slučaj s inačicama u boji devine dlake.