TATJANA, NINA I NATAŠA

Slavne Hrvatice zablistale u rock chic izdanju

06.04.2016 u 09:48

27. Cro - A - Porter

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić

Bionic
Reading

Prva večer Cro A Portera slavnim je Hrvaticama bila idealna prilika da uživaju u modnim novitetima, ali da se i dotjeraju pa pokažu omiljene krpice

Sudeći po okupljenim damama na Zagrebačkom velesajmu, koje su uživale u prvom redu i gledale revije na Cro A Porteru, koža s rock chic stylingom bila je glavna tema. Voditeljica Tatjana Jurić i djevojka Mirana Kurspahića Nina Mia Čikeš odlučile su se za kratke kožne jakne u bajkerskom stilu, ali svaka na svoj način. Dok je Nina, arhitektica i po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, odabrala vatrenocrvenu haljinu, Tatjana je imala trendi traperice.

Za zavodljivo izdanje u koži odlučila se i Nataša Janjić. Uvijek dobro odjevena glumica pokazala je trbuh u kombinaciji kožnog topa i hlača. Tome je dodala usku ogrlicu oko vrata te zelenu parku, a svoju prirodno crvenu kosu, na kojoj joj sigurno zavide mnoge žene, povezala je i otkrila lijepo lice.

Na prvoj večeri Cro A Portera predstavili su se Jamoi, Estetik, Anthony Vanagard, Lukabu by Marina Jerant, Manuela Lovrenčić, Chypka, Mandval i Katarina Džale.