TIE-DYE MANIJA

Slavne djevojke u izolaciji ne mogu odoljeti ovom uzorku koji smo obožavali u 90-ima

30.03.2020 u 10:10

Bionic
Reading

Poznate osobe diljem svijeta posljednjih tjedana vježbaju socijalnu distancu i plesne poteze na TikTok-u u udobnoj karantenskoj odjeći, no kao i kada je riječ o njihovim izdanjima prije pandemije koronavirusa, u toplini doma ništa ne prepuštaju slučaju kada je riječ o modi

Pjevačica Madison Beer, glumica Ashley Tisdale i fenomen YouTubea Emma Chamberlain samo su neke od slavnih dama koje su u kućnoj karanteni prigrlile nekoć omraženi trend u znaku uzorka tie-dye.

@madisonbeer

he can work on his facial expressions but so far so good dad

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott feat. Young Thug
@emmachamberlain

we made this dance in 5 minutes to celebrate our matching outfits @_oliviarouyre

♬ If I Ever Feel Better - Phoenix

Prije nego što su zavladali popularnom aplikacijom TikTok, kompleti stvoreni od majice i hlača uzorka tie-dye već su postali proljetna uniforma popularnih djevojaka današnjice, poput manekenki Gigi Hadid, Emily Ratajkowski i pop zvijezde Camile Cabello.

Slavne ljepotice u tie-dye izdanjima Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Takozvani uzorak tie-dye ponovno je aktualiziran prošlogodišnje proljetne sezone kao jedan od dominantnih trendova viđenih u kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena.

Tie-dye kao prepoznatljiva tehnika bojanja odjeće, koja je veliku popularnost posljednji put imala 80-ih i 90-ih godina, nekoć je označavala klasičnu uniformu boema, hipija i tinejdžera, a sudeći po izdanjima slavnih dama u karanteni, i ove proljetne sezone uživat će veliku popularnost.