OD GLAVE DO PETE

Slavna trendseterica već nosi najpoželjniju boju 2019. godine

12.12.2018 u 17:13

Bionic
Reading

Vodeći američki proizvođač boja, tvrtka Pantone, otkrila je kojom ćemo bojom biti zaluđeni u narednim mjesecima, a slavna trendseterica i menekenka Gigi Hadid isprobala ju je od glave do pete u godini na zalasku

Prema mišljenju proizvođača boja Pantone, boja koja će dominirati idućom godinom nosi naziv 'živi koralj'. Riječ je o specifičnoj nijansi, mješavini narančaste i rumenih tonova s naznakama boje šerbeta.

Iako još uvijek nismo zakoračili u 2019. godinu, čari ove osebujne nijanse od glave do pete isprobala je slavna Gigi Hadid prošetavši se ulicama New Yorka.

  • +8
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ova slavna trendseterica i velika ljubiteljica monokromatskog stila odijevanja itekako uzima u obzir predviđanja tvrtke Pantone pa je tako 2017. godine kreirala stajling u milenijski roza boji prije nego što je postala ogroman hit na modnoj sceni.

  • +24
Gigi Hadid izgleda poput Barbike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za besprijekorno izdanje u hit boji 2019. godine, Gigi se pobrinula odabirom kožnog balonera, bluze i hlača trapezica s laserski obrađenom čipkom, a za navedene odjevne komade zaslužan je nizozemski dizajner Ronald van der Kemp.

Boju 'živog koralja' slavna američka manekenka naglasila je i make-upom, a cjelokupno izdanje zaokružila je zanimljivim gležnjačama u špic sa šarenim uzorkom grafita – djelo slavnoga dizajnera obuće, Christiana Louboutina.