MODEL KOJI MORATE IMATI

Slavna plavuša magnet je za poglede u omiljenoj ljetnoj haljini od 460 kuna

21.07.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Ashley Roberts ponovno nas je oduševila svojim pomno osmišljenim stajlingom, dokazavši da modu ima u malom prstu. Plavokosa ljepotica prošetala je ulicama Londona u omiljenoj ljetnoj haljini koja može biti vaša za 460 kuna

Nekadašnja članica grupe Pussycat Doll i radijska voditeljica Ashley Roberts jedna je od rijetkih slavnih dama u čijim stajlinzima smo imali prilike uživati tijekom prvog vala koronavirusa. Dok je većina boravila u izolaciji, lijepa Amerikanka koja je zbog posla preselila u London svakog je dana odlazila u studio Heart Radija na kojem vodi emisiju 'Heart Breakfast'.

Plavokosa ljepotica tako se mogla redovito zateći na ulicama engleske metropole u besprijekornim odjevnim kombinacijama koje su bile pravo osvježenje u moru trenirki i kućnih izdanja.

Na putu prema svom radnom mjestu nedavno su je ponovno zatekli paparazzi koje je 38-godišnja ljepotica dočekala s osmijehom na licu. Umjesto colorblock kombinacija u kojima smo je navikli viđati, Roberts je ovog puta pažnju privlačila u prekrasnoj bijeloj košulji-haljini na vezanje, izrađenoj od rupičastog materijala idealnog za tople dane.

  • +7
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljine poput ove omiljeni su odabir žena diljem svijeta u ljetnim mjesecima, a mnoge će se žene iznenaditi kada čuju da je riječ o vrlo pristupačnoj haljini s potpisom brenda Asos koji obožavaju i Hrvatice. Londonski high street brend, koji na svojem web shopu nudi i pregršt drugih brendova, jedan je od najpopularnijih brendova u Hrvatica, pa uopće ne sumnjamo da će mnoge žene pohrliti potražiti upravo ovaj midi model koji se prodaje po cijeni od oko 460 kuna (£55).

Lijepa dollsica je stajling upotpunila nude sandalama na petu, crnim sunčanim naočalama i torbom od isprepletene kože u boji konjaka koja je stajlingu dala skupocjeni izgled.

Iskopiraj stajling