FRANCES MCDORMAND

Slavna oskarovka na pozornicu došetala u najudobnijim natikačama - koje volite ili mrzite

25.02.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Legendarna američka glumica Fraces McDormand, koja je prošle godine osvojila zlatni oskarovski kipić za najbolju glavnu glumicu, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara sve je uspjela iznenaditi netipičnim odabirom obuće

I dok se brojne filmske legende i zvijezde u usponu u najvećoj holivudskoj noći trude zablistati u najglamuroznijim izdanjima, uvijek možemo računati na nešto potpuno drugačije od glumice Frances McDormand.

Uoči predstavljanja dama nominiranih u kategoriji najbolje glavne glumice, Frances McDormand na oskarovskoj pozornici u društvu glumca Sama Rockwella prošetala se u paru žutih anatomskih natikača Birkenstock iz limitirane edicije – rezultatu suradnje modne kuće Valentino i ovog poznatog njemačkog brenda obuće.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju

Sasvim netipičnu obuću Oscarom nagrađena glumica nosila je uz ružičastu haljinu modne kuće Valentino iz nadolazeće kolekcije visoke mode. McDormand se rijetko može vidjeti na crvenom tepihu svečanih događanja, no razvila je velike simpatije prema talijanskoj kući Valentino i njezinom kreativnom direktoru Pierpaolu Piccioliju, u čijoj je haljini bila i na prošlogodišnjem izdanju njujorškog bala Met Gala.