DOBRO ČUVANE TAJNE

Slavna manekenka otkriva kako se našminkati bez greške

10.12.2015 u 19:06

Bionic
Reading

Dugonoga Karlie Kloss odlučila je otvoriti svoj blog na Youtubeu i otkriti razne tajne iz svijeta mode i ljepote, a za prvi je puta pokazala kako se stvara look za crveni tepih

Tajne dobrog make-upa dobro će vam doći ukoliko imate kakve blagdanske zabave ili se želite srediti poput dive s crvenog tepiha za novogodišnju proslavu.

Na svom kanalu koji je nazvala Klossy, Karlie je uz pomoć slavnog vizažista Sir Johna pokazala korak po korak kako se stvara besprijekoran make-up za važna događanja. Nekadašnja Viktorijina anđelica za prvi je put pokazala kako su našminkala za crveni tepih na ovogodišnjem Met Gala. Prelijepa crna haljina Versace  mladoj je manekenki tada stajala kao salivena, a make-up bio profesionalan.

Sir John je njezin dugogodišnji prijatelj kojem se bez straha prepušta u ruke, a inače je i ambasador poznate kuće L'Oréal Paris. Surađuju već sedam godina, a upoznali su se na reviji Christiana Diora u Parizu.

Pogledate li video, saznat ćete pokoji dobar savjet o šminkanju jer Karlie i Sir John objašnjavaju razne detalje poput češljanja i iscrtavanja obrva, kako pravilno nanijeti rumenilo i naglasiti jagodice ili kako odrediti dužine crte olovkom na kapcima.

'Zbog posla sam često našminkana i imam frizuru pa se u slobodno vrijeme odmaram od svega toga', rekla je zgodna Karlie nedavno za InStyle

'Kosu operem, obavezno stavim regenerator pa pustim da se sama osuši. Ne koristim puder već BB-kremu, malo rumenila, oči naglasim s malo tuša i maskare. To traje doslovce šest minuta i spremna sam za polazak', opisala je svoju dnevnu rutinu, a sada će sve tajne otkrivati i na Youtubeu.