kakvi geni

Slavna manekenka koju s razlogom zovu 'The Body' ponovno je oduševila izgledom, a sada je mnogima za oko zapeo i njezin zgodni sin

04.07.2022 u 17:15

Bionic
Reading

Iako je ove godine napunila 58 godina, njezina ljepota ne blijedi. Elle Macpherson s razlogom laskavo nazivaju 'The Body', nadimkom koji joj još nitko nije uspio preoteti. Njezina pojava na Diorovoj reviji u Parizu očekivano je izazvala pažnju, a mnogi su primijetili i vrlo markantnog mladića u njezinoj pratnji

Odjevena u žućkasto bijelo haljinu maksi duljine, lepršavog donjeg te čipkastog gornjeg dijela, slavna australska ljepotica idealnih proporcija zbog kojih zaradila laskavi nadimak 'The Body' bila je utjelovljenje elegancije i ljepote. Uz dugu, valovitu plavu kosu i ljetne sandale šarene blok pete Elle je pokazala sjajno izdanje kakvo ne bilo nemoguće ne primijetiti.

Na Diorovu reviju u sklopu Haute Couture Fashion Weeka u Parizu Elle je stigla u pratnji vrlo markantnog mladića. Odjeven u crno odijelo i bijelu raskopčanu košulju bilo je nemoguće ne zamijetiti sličnost. Riječ je o Ellinom najstarijem sinu, 23-godišnjem Arpadu Flynnu Alexanderu.

Elle Macpherson i Arpad Flynn Alexander Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za razliku od svoje majke, nekadašnjeg supermodela, Arpada Flynna Alexander, najčešće nazivan imenom Flynn uglavnom se drži podalje od svjetla reflektora. Tek ponekad objavi fotografiju na društvenim mrežama, kao kada je objavio zajedničku fotografiju sa svojom djevojkom Annom De Ferran, zgodnom plavokosom DJ-icom povodom njezinog rođendana ili prati ponosnu majku Elle na crvenom tepihu.

ELLE MACPHERSON

Slavna manekenka, poznata po senzacionalnom tijelu, ne krije koliko je ponosna na zgodne sinove

Pogledaj galeriju

Inače, osim Arpada Flynna Alexandera i Elle je i majka 19-godišnjeg Aureliusa Cyja Andreu. Sinove je dobila s bivšim partnerom, francuskim bankarom Arpadom Bussonom, a bivša slavna manekenka nikada nije krila koliko je ponosna na svoje sinove. Tako je jednom prilikom izjavila: 'Imam dva nevjerojatna muškarca u životu: svoje sinove.' Sa sinovima je izrazito bliska i povezana, a dok je mlađi Cy krenuo majčinim stopama te je već krasio nekoliko naslovnica, Flynn je studirao financije te se bavio tržištem nekretnina i time jasno dao do znanja da će se uputiti očevim stopama.