safiyaa haljina

Britanski brend, koji obožavaju Meghan Markle i Michelle Obama, pohvalio se da se Monika Kravić udala u njihovoj vjenčanici

18.05.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica i bivša supruga Marija Mamića, Monika Kravić, početkom mjeseca udala se za poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića. Na vjenčanju koje je uslijedilo nakon nedavno objavljenih zaruka Monika je blistala u predivnoj vjenčanici luksuznog londonskog brend Safiyaa, čije kreacije obožavaju brojne slavne žene, poput Meghan Markle, Michelle Obama, Gillian Anderson i Elle MacPherson

Monika Kravić i Fran Olujić svoju su ljubav ozakonili u subotu 1. svibnja, a vjenčanje je uslijedilo dva mjeseca nakon što se doznalo za njihove zaruke. Ubrzo nakon vjenčanja otkriveno je i kako je Monika u slatkom iščekivanju te da novopečeni supružnici čekaju prinovu. Vjenčanje, baš kao i o svoju vezu Monika i Fran nisu komentirali.

Monika, danas scenografkinja, realizatorica i kreativna videoproducentica na Narodnom i Narodni TV-u, po pitanju svog privatnog života izuzetno je tajnovita, te nerado priča o istom. Nakon vjenčanja na svom Instagram profilu podijelila je tek jednu fotografiju s vjenčanja.

'Sve je u detaljima - s porukom', napisala je uz fotografiju koja prikazuje njezin prekrasan buket kojim je Monika odala počast svojim sinovima, ali i pokojnoj mami. Osim buketa na fotografiji se naziru i bijele sandale te duge elegantne rukavice koje su otkrile tek mali detalji kako je zanosna Monika izgledala na dan svog vjenčanja.

Međutim, luksuzni londonski brend Safiyaa na svom Instagram Storyju sada je podijelio fotografije Monike u vjenčanici njihovog potpisa i otkrio kako je lijepa bivša voditeljica izgledala na dan kada je po drugi puta izrekla sudbonosno 'da'. Duga bijela vjenčanica ukrašena gumbima na prednjem dijelu stajala je Moniki kao salivena, a dekolte i prorez s prednje strane otkrili su njezinu besprijekornu siluetu. Romantičan, nježan i prije svega elegantan, a istovremeno i vrlo izazovan stajling Monika je upotpunila savršenim vjenčanim sandalama s remenom oko gležnja, dugim rukavicama te doista posebnim buketom. Poziravši u elegantnoj vjenčanici, Monika je izgledala poput pravog modela.

Luksuzni brend Safiyaa poznat je po bezvremenskim i vrlo chic haljinama koje laskaju ženskoj figuri. Svojim kreacijama Safiyaa slavi ženstvenost i sve ono što ženu čini lijepom s nepogrešivim samopouzdanjem, naglašavajući zavodljive siluete luksuznim tkaninama i jarkim bojama.

'Cilj nam je ženama omogućiti da se osjećaju snažno, samopouzdano i poželjno. Safiyaa haljine dizajnirane su tako da se savršeno nadopunjuju s ženskom siluetom i način da se fluidno prilagode svim zahtjevima u svakodnevnom životu,' navode dizajneri ovog luksuznog brenda koje obožavaju brojne slavne dame, bilo da se radi o dnevnim, ležernijim ili večernjim, elegantnijim varijantama.

Michelle Obama tako je nosila Safiyaa vrlo efektan crno bijeli komplet ukrašen širokim bijelim remenom u struku, a Priyanka Chopra pažnju je privukla intenzivno žutim odijelom s trapez hlačama i zanimljivo krojenim prslukom. No, Safiyaa haljine s prorezima ipak su modeli koje slavne dame najčešće odabiru. Megahan Markle blistala je u uskoj crvenoj haljini s bolerom i šlepom, a sličan model, samo u bijeloj boji i otvorenih leđa nosila je Gillian Anderson.

Mary J Blige, Elle Macpherson i Karla Souza samo su neke od brojnih dama koje su zablistale u kreacijama ovog brenda. Međutim, Meghan Markle za vrijeme života na kraljevskom dvoru bila je jedna je od najvjernijih obožavateljica ovog britanskog brenda koji naglašava žensku figuru.

Osim spomenute crvene, nosila je i vrlo sličnu plavu verziju elegantne haljine, a u trudnoći s prvom djetetom izvezeni crno bijeli Malaya top te dugu crnu suknju.

Safiyaa haljine ističu se elegantnim krojevima te detaljima poput izreza, slojevitih dijelova i gumbića. Vjenčanica u kojoj je Monika zablistala je duga verzija haljine Adalyn. S kratkim rukavima, zatvaračem na leđima te ženstvenim gumbićima koji se nižu cijelom duljinom prednje strane haljine, model koji je nosila Monika krasi i raskošni dulji stražnji dio haljine te prorez s prednje strane. Na stranicama brenda midi verzija Adalyn haljine prodaje se za nešto manje od 8 tisuća kuna, a njezina dulja verzija zasigurno ima i nešto veću cijenu.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL