HIT KOMAD SEZONE

Slavna ljepotica zna kako se nose trendi gležnjače od 350 kuna

13.09.2018 u 13:06

Bionic
Reading

Jedan od najplaćenijih modela današnjice, Gigi Hadid, omiljena je modna inspiracija mnogim ženama. Zahvaljujući dugogodišnjoj karijeri i kretanju u središtu modnih zbivanja slavna ljepotica izgradila je originalan stil odijevanja i jedna je od onih žena koje nikada ne griješe kada je moda u pitanju. Njezin nedavni stajling koji je nosila na tjednu mode u New Yorku potpuno nas je oduševio, a glavni favorit su trendi gležnjače s potpisom popularnog brenda ulične mode

Protekli je tjedan mode za modela i manekenku Gigi Hadid bio poprilično naporan. No, čak i kada je u najvećoj gužvi i trči od revije do revije, od castinga do castinga, slavna ljepotica uvijek je dotjerana od glave do pete. Njezina moć transformacije, doveli su ju do samog vrha modne scene, a svojim osebujnim stilom odijevanja 23-godišnja ljepotica osvojila je srca brojnih zaljubljenica u modu koje se redovito inspiriraju njezinim stajlinzima.

Plavokosa manekenka nedavno je viđena na njujorškim ulicama odjevena u trendi komade od glave do pete. Kombinezon u trendi smeđoj boji koja će dominirati narednim mjesecima slavna ljepotica je iskombinirala s kombiniranom jaknom od kože i tvida, efektnom bordo torbicom i trendi gležnjačama na petu zmijskog uzorka.

  • +6
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zmijski uzorak ove sezone bit će popularniji čak i od leopard uzorka, a posebno u formi štikli i čizmi. Upečatljive gležnjače s potpisom brenda Mango, kojima je Gigi začinila svoj stajling, mogu se kupiti po cijeni od 349,90 kuna, a dobra su investicija jer podižu i najjednostavniji stajling.

Slavna ljepotica i ranije je kombinirala dizajnerske i high street komade, a ovaj stajling svakako je jedan od njezinih boljih dnevnih izdanja koje smo dosad vidjeli.

Ako već niste odabrali novi par gležnjača za nadolazeću jesen, provjerite kakvi modeli će se nositi narednih mjeseci i kako ih kombinirati, kao i koji popularni modeli čizmi će se rasprodati do kraja mjeseca.