inspirirajte se

Kakve se gležnjače nose ove sezone i kako ih kombinirati

08.09.2018 u 21:53

Bionic
Reading

Konačno je došlo vrijeme da prilagodimo ormar za ovo prijelazno razdoblje, a osim dugih rukava i tankih jaknica, trebat će vam i ključan jesenski komad bez kojeg ne možemo zamisliti naredne mjesece - gležnjače. Ove popularne čizmice savršeno se slažu uz sve što vam može pasti na pamet, od haljina, suknji i jeansa do poslovnih odijela, i baš zato im se uvijek iznova veselimo

Ako vas zanima kakve se gležnjače nose ove sezone i kako ih kombinirati, na pravom ste mjestu. Izdvojili smo nekoliko inspirativnih stajlinga začinjenih aktualnim gležnjačama u koje se isplati investirati.

1. Ležerno i seksi

Traperice ravnog kroja i najobičniju majicu začinite crnim špic-gležnjačama na petu i, gle čuda, dosadan stajling u trenu se pretvara u seksi izdanje idealno za gradsku špicu.

Gdje kupiti?

2. Bijeli kontrast

Slojevito odijevanje trenutno je veliki hit, pa nemojte još uvijek pospremati svoju omiljenu ljetnu haljinu. Kombinirajte ju uz traperice i cool bijele gležnjače koje su ove sezone na samom vrhu najpoželjnijih trendova.

Gdje kupiti?

3. Ležeran poslovni stil

Traperice i običnu crnu majicu začinite efektnim kariranim sakoom i gležnjačama, poput ovih kaubojki zmijskog uzorka.

Gdje kupiti?

4. Kaubojske čizmice

Omiljenu haljinu tijekom jesenskih mjeseci možete nositi uz kaubojske čizmice koje su ove sezone jedan od najpoželjnijih komada među modnim ovisnicama. Trgovine su ih prepune, pa nećete imati puno problema odabrati model po svom guštu.

Gdje kupiti?

5. Midi krojevi

Haljine midi krojeva već su neko vrijeme jako popularne, a isto je i s gležnjačama. Umjesto čarapa - gležnjača, koje su prošle sezone dominirale modnom scenom, ove jeseni odaberite radije klasične kožne gležnjače u trendi bijeloj boji.

Gdje kupiti?

6. Crvena senzacija

Gležnjače na vezanje također su jedan od ovogodišnjih trendi komada, a ako želite biti sigurni da ćete plijeniti pažnju gdje god se nalazili, počastite se upečatljivim gležnjačama u crvenoj boji koja dokazano privlači najviše pogleda.

Gdje kupiti?

7. Srebrni tonovi

Srebrne metalik gležnjače odlične su ako često nosite jednostavnu odjeću te svoje stajlinge želite podignuti isključivo modnim dodacima.

Gdje kupiti?

8. Svakodnevni klasik

Ako bismo trebali izdvojiti jedan vječni klasik, to bi onda svakako bile crne kožne gležnjače s remenjem, poput ovih čizmica Kurta Geigera.

Gdje kupiti?

9. Combat čizme

Combat čizme prošle su sezone izazvale veliko zanimanje trendseterica, a ništa drugačije neće biti ni ove jeseni.

Gdje kupiti?

10. Lakirana koža

Lakirane čizmice itekako su dobrodošao komad u ormaru svake žene. Odaberete li gležnjače u crnoj boji, bez problema ih možete kombinirati uz sve što vam padne na pamet, a ukoliko odaberete one u jarkoj boji, pripazite da ne pretjerate s uzorcima i bojama u ostatku outfita.

Gdje kupiti?

11. Poslovni look

Poslovni stajling istovremeno može izgledati trendi i primjereno radnom mjestu čak i ako kombinirate traperice i gležnjače, a ovaj stajling pravi je dokaz toga.

Gdje kupiti?

12. Nude klasika

Svaka žena u svom ormaru mora imati jedne nude cipele koje pristaju uz sve što vam padne na pamet, pa zašto onda to ne bi bile gležnjače?

Gdje kupiti?

13. Budite u centru pažnje

Ove su sezone u modi šljokice koje uz pomoć kožne jakne i cool pankerskih čizmi mogu dobiti potpuno novu dimenziju ženstvenosti.

Gdje kupiti?

  • +14
Crne gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo