tako se to radi

Slavna ljepotica pokorila crveni tepih elegantnim izdanjem

20.05.2017 u 14:44

Bionic
Reading

Zvijezda 'Kućanica' Eva Longoria s godinama izgleda sve bolje. Dokazala je to na sinoćnjem crvenom tepihu pojavivši se u prekrasnoj bijeloj haljini libanonskog brenda zahvaljujući kojoj je pomela žensku konkurenciju i zaradila same pohvale na račun izgleda

Glumica Eva Longoria zaista je uspjela ovoga puta kada je riječ o stajlingu. 42-godišnja džepna Venera pojavila se na crvenom tepihu uoči filmskog festivala u Cannesu i napravo zasjenila sve svoje glumačke kolegice.

Zvijezda 'Kućanica' pokazala je zavidnu figuru u elegantnoj bijeloj haljini bez naramenica libanonskog brenda Azzi & Osta dizajnerskog dvojca Georgea Azzija i Assaada Osta.

Ljepotica koja svoju zanosnu liniju može zahvaliti vegetarijanskoj prehrani i jogi, očarala je sve prisutne u elegantnoj kreaciji sa zanimljivim prednjim dijelom u obliku mašne ukrašene izvezenim detaljem i biserima.

Bijela haljina istaknula je glumičin preplanuli ten na kojem ova latinoamerička ljepotica vrijedno radi u svom domu u Mexico Cityju. Vidno raspoložena glumica uz osmijeh je pozirala fotografima dok se za njom vukao šlep pa joj je u jednom trenutku bila potrebna i mala pomoć dok se penjala stepenicama.

  • +3
Eva Longoria na filmskom festivalu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prekrasna brineta je cjelokupan stajling podignula nježno ružičastim Cesare Paciotti cipelama i bisernim naušnicama, dok je frizuru podignula u opuštenu punđu, stavivši naglasak na preplanuli dekolte.