VOLI POVOLJNE KRPICE

Eva Longoria hvali se Zarinim hlačama od 119 kuna

12.04.2016 u 09:49

  • +6

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Eva Longoria obožava pripijene haljine jer ističu vitku liniju i laskaju joj unatoč tome što nije posebno visoka. Uz uske krojeve često bira i svijetle boje, a na društvenim se mrežama pohvalila žutom haljinom iz Zare i povoljnim hlačama koje su sada na sniženju

Uska haljina s mašnom na povišenoj kragni košta svega 449 kuna, a glumica Eva Longoria odabrala ju je za gostovanje na okruglom stolu časopisa Deadline.

Na Instagramu je uz fotografiju haljine ushićeno napisala: 'Zar ova haljina iz Zare nije prekrasna! Volim kad povoljno prođem,' No nakon što se pohvalila povoljnom haljinom, zvijezda serije 'Očajne kućanice' objavila je još jednu fotku jer se oduševila i hlačama tog poznatog brenda iz lanaca urbane mode.

Uz isti komentar da se radi o odličnom komadu po dobroj cijeni dodala je i da ogrtač također nije skupocjen jer ga je pronašla u jednom malom dućanu dok je boravila na jezeru Como.

Hvalospjev španjolskom brendu, koji rado nose i druge poznate ljepotice poput Kate Middleton ili kraljice Letizije završila je s porukom: 'Ništa od dizajnerskih komada, samo povoljne krpice.' I doista, smeđe hlače koje nalikuju kožnima po punoj su cijeni koštale 249, a sada se online mogu kupiti za 119 kuna.


Zgodnoj žutoj haljini iz Zare Eva je dodala malo svojeg dizajna odnosno sjajnu žutu traku kao pojas. Da je ovo još jedna uspješnica modnog brenda koji vrlo brzo i lako puni police trgovina trendi komadima, dokaz je i britanska TV voditeljica Alex Jones koja je za snimanje odabrala istu haljinu.

Can you believe this gorgeous dress is from Zara! Love a bargain!

Fotografiju objavljuje Eva Longoria (@evalongoria)


Dolaskom proljeća i sunčanih dana, žuta, ali druge lijepe boje idealne su za svaki styling. Eva Longoria očito voli upravo žutu jer je nedavno nosila sličnu haljinu s V-izrezom i gumbima na ramenima kao detaljem. Za razliku od Zare, ta je haljina s potpisom njene drage prijateljice i dizajnerice Victorije Beckham. Iako je ta haljina nekoliko puta skuplja od Zarine, Eva je vjerojatno i tu jako dobro prošla jer ju je možda dobila na poklon ili posudbu.