MAMI POGLEDE

Slavna ljepotica pokazala zavidnu liniju

02.03.2017 u 18:05

Bionic
Reading

Velška ljepotica Catherine Zeta-Jones ovih dana promovira novu TV seriju pod nazivom 'Feud' i svi su pogledi bili upereni u nju

Catherine je za ovu prigodu odabrala vječiti klasik: kombinaciju crne i bijele. U dvobojnoj haljini golih ramena i s dubokim prorezom slavna glumica koje se sjećamo po ulogama u filmovima 'The Mask of Zorro' ili 'Traffic', bila je u središtu pozornosti na crvenom tepihu u Los Angelesu.

  • +5
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženstvenu kreaciju (Rhea Cost) tamnokosa glumica upotpunila je efektnim sandalama. Ovoga se puta odlučila za mladenačku varijantu frizure s blagim valovima, a zgodan detalj bili su i nokti nalakirani crnim lakom što se odlično uklopilo u ovaj večernji stajling.

I u 47. izgleda vrlo mladoliko. Premda se šuškalo da se podvrgnula estetskim operacijama, to nikad nije priznala i tvrdi kako je tajna u ulju argana koje koristi kako bi hidratizirala kožu.

Inače, u novoj mini seriji Zeta-Jones glumit će holivudsku legendu Oliviju de Havilland, a radnja se vrti oko rata filmskih zvijezda Joan Crawford i Bette Davis koje u seriji utjelovljuju Jessica Lange i Susan Sarandon.  

Glumica je prilikom gostovanja u showu Jimmyja Kimmela otkrila kako i njezina djeca Dylan i Carys, koje ima s Michaelom Douglasom, žele postati glumci.

'Pokazuju zanimanje za ovaj posao. Bit će im teško jer im je djed Kirk Douglas, a tu smo i Michael i ja. Ali uživaju u svemu što je vezano uz šoubiznis. Već su odlazili na ljetne kampove i glumili u mjuziklima i predstavama', izjavila je Catherine.