COOL STAJLING

Slavna ljepotica ne izlazi iz najpoželjnijih čizama ove sezone

08.11.2018 u 13:20

Bionic
Reading

Lijepa Behati Prinsloo, jedna od najzaposlenijih manekenki i Victorijina anđelica, nije odoljela popularnom modelu čizama koji je osvojio zaljubljenice u modu ove sezone

Combat gležnjače su ove godine doživjele svoj veliki comeback pa ukoliko ste u potrazi za trendi osvježenjem garderobe nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za ovaj robusni, ali udobni model obuće koji će svakoj kombinaciji dati mladenački štih.

Osim što ovakvi modeli nude najbolju potporu za gležanj i zaštitu od nepogodnih vremenskih uvjeta, izgledaju nevjerojatno cool, a svoje su zvjezdane trenutke doživjeli 90-ih, u vrijeme grunge glazbene revolucije, kad su ih popularizirali žestoki dečki iz bendova Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains...

Combatice inspirirane kultnim martensicama vratile su se u velikom stilu, a iako se u prošlosti ta obuća povezivala sa supkulturnim skupinama poput pankera ili gotičara, sad ih nose i trendseterice poput Gigi Hadid ili Kaie Gerber, kći supermodela Cindy Crawford, uspješno ih kombinirajući s haljinicama ili minicama.

Ove robusne čizme sjajno izgledaju i ako se nose s npr. asimetričnim suknjama, lepršavim haljinama ili kožnim ili kariranim minicama.

  • +11
Behati Prinsloo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Behati Prinsloo, atraktivna manekenka rođena u Južnoj Africi koja je već nekoliko godina u sretnom braku s poznatim glazbenikom, frontmenom benda Maroon 5, Adamom Levineom, prigrlila je ovaj trend te pokazala dnevni stajling bez greške.

Mama dvoje djece vješto je iskombinirala bijeli kratki top, rokersku jaknu, široke hlače s bež crtom i kultne čizme Dr. Martens.

Ležeran je look začinila kosom podignutom na vrh glave, sunčanim naočalima s trendi okvirima i minimalističkim make upom.