CHIC MODNI DODATAK

Slavna ljepotica ne ispušta iz ruke cool torbu s potpisom trenutno omiljenog brenda trendseterica

23.10.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica i model Rosie Huntington-Whiteley poznata je po svojem istančanom modnom ukusu i bezvremenskoj eleganciji, ali i po ljubavi prema dizajnerskim komadima. Jednom kada lijepa glumica pronađe torbu ili cipele koje joj se sviđaju, nosi ih bez pauze. Nakon što smo je mjesecima viđali s torbom brenda Bottega Veneta, lijepa plavuša zaljubila se u novi model torbe s potpisom istog brenda

Model i glumica Rosie Huntington-Whiteley već nekoliko tjedana ne ispušta iz ruke novu cool torbicu s potpisom modne kuće Bottega Veneta, čije torbe i cipele proteklih tjedana dominiraju modnom scenom.

Koristeći takozvano intrecciato tkanje, Cassette crossbody torba s potpisom Bottege Venete izrađena je od stopostotne kože, dok je unutrašnjost prekrivena tkaninom, a krasi je i zlatna kopča koja odiše čistim luksuzom. Torba vizualno podsjeća na jastuk, što je i bio prvotan cilj dizajnera Daniela Leeja.

Na stranicam web shopa Farfetch torbu opisuju kao savršenu zamjenu za jastuk kada primjerice želite odspavati u vlaku.

Manje impresivni dio torbe je njezina paprena cijena koja iznosi oko 32,500 kuna.

  • +4
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Rosie toliko je opčinjena ovom torbom, da se u posljednje vrijeme nigdje ne pojavljuje bez nje. Botteginu torbu manekenka je nosila prije nekoliko dana u kombinaciji sa sivo-smeđim odijelom, bijelom dolčevitom i crnim sandalama na petu, kao i u nekoliko navrata prije toga.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Return of the Mack 🖤

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Zvijezda filmova 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' i 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' na svom Instagramu ne prestaje nizati stajlinge koji uključuju ovu cool torbu u bijeloj boji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Travertine & leather 🖤

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Slavna plavuša je popularnu torbu nosila i u kombinaciji s crnim hlačama i majicom, bež balonerom i visokim čizmama zmijskog uzorka, a torba se odlično uklopila i u kombinaciji s crnom kožnom haljinom i gležnjačama s četvrtastim potplatom.