SASVIM ISKRENO

Elizabeth Hurley progovorila o botoksu, a otkrila je i zbog čega u životu žali

30.05.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Mnogi je smatraju jednom od najljepših žena svijeta, no, što se tiče nje, još uvijek nije naišao pravi muškarac u njezin život s kojim bi se napokon 'smirila'. No, čini se da bi se nešto moglo promijeniti, budući da je 52-godišnja Elizabeth Hurley, u nedavnom intervjuu za magazin Grazia, dala naslutiti kako u njezinom životu napokon postoji netko poseban, osim, naravno, njezina sina

Na pitanje viđa li se s kime, Elizabeth Hurley je odgovorila: 'Ne želim ništa reći jer ne bi bilo fer. Odavno sam se zavjetovala da o ljubavnom životu neću pričati sve dok se ne zaručim.'

Zaštitno lice mnogih kozmetičkih brendova, rado viđena na promocijama i crvenim tepisima, Elizabeth itekako pažnju posvećuje svom izgledu, a često svoje pratitelje na Instagramu 'počasti' svojim fotografijama u bikiniju. Iako je postalo 'normalo' da žene u showbiznisu odlaze pod nož, kako bi uvijek izgledale privlačno, 52-godišnja zvijezda otkrila je da ima paničan strah od operacija, no da je zato koristila botoks na svom čelu.

  • +28
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tijekom razgovora dotakla se i svog bivšeg dečka, glumca Hugh Granta, s kojim je provela čak 13 godina, no svu vezu nikada nisu ozakonili, niti su razmišljali o obitelji. 57-godišnji Grant danas joj je, baš kao i bivši suprug Arun Nayar, jedan od najboljih prijatelja, a u odličnim je odnosima i s glumčevom novom suprugom Annom, s kojim ima troje djece.

'Hugh je jako sretan s Annom, imaju troje djece, a ja se jako dobro s njom slažem', rekla je Elizabeth Hurley, dodavši kako jedina stvar zbog koje u životu žali je što nije imala više djece.