NJOJ JE VRUĆE

Izgleda senzacionalno: Elizabeth Hurley ne prestaje provocirati fotografijama u minijaturnim bikinijima

29.01.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Na izgledu, 53-godišnjoj Elizabeth Hurley, zavide i upola mlađe djevojke, stoga i ne čudi da svoje savršeno tijelo rado pokazuje. Kako je i sama otkrila, za fotografije u minijaturnim bikinijima najzaslužniji je njezin 16-godišnji sin Damian, koji je ujedno i njezin stilist

Na Instagram profilu ima 1,1 milijuna vjernih pratitelja, a kako i ne bi kada slavna Britanka Elizabeth Hurley na njemu redovito objavljuje fotografije s minimalno krpica na sebi, a najdraže su joj one u minijaturnim bikinijima. Ova 53-godišnjakinja život je posvetila svom izgledu, na kojem joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Ovoga puta objavila je dvije fotografije s pješčane plaže, u minijaturnom zlatnom bikiniju sa zlatnim lancem, iz najnovije je kolekcije kupaćih kostima s njezinim potpisom - Elizabeth Hurley Beach.

Zlatni bikini i ovoga puta istakao njezine obline, a vrlo je vjerojatno da je i ovoga puta za njih najzaslužniji njezin 16-godišnji sin Damianu. Naime, upravo Damianu najviše vjeruje da će fotoaparatom uhvatiti ono najbolje.

'Damian je odličan fotograf i on već instinktivno zna što mlađi ljudi žele vidjeti...On odabire što ću odjenuti, on je moj stilist', rekla je nedavno o svom sinu Elizabeth Hurley.

  • +28
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.