NOVI IMIDŽ

Slavna glumica ima hit frizuru sezone, a evo kako je možete nositi

06.03.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Mandy Moore s dolaskom toplije sezone odlučila se na promjenu imidža. Svoju dugu crnu kosu, po kojoj je bila prepoznatljiva, skratila je u preslatku frizuru koju već prozivaju najpopularnijom u 2019.

Ako je vjerovati stručnjacima, onda je duži bob frizura koja će obilježiti i ovu sezonu. Kraće verzije ženskih frizura suvereno vladaju modnom scenom već posljednje dvije godine, a kraj im se još uvijek ne nazire. Isprobati kako joj stoji kraća frizura, nije odoljela ni slavna glumica Mandy Moore.

Poznata po svojoj dugoj crnoj kosi do pola leđa, Moore se odvažila i skratila je do iznad ramena. Poznata 34-godišnjakinja prepustila se u stručne ruke svoje dugogodišnje frizerke Ashley Streicher koja je napravila značajnu promjenu. Novi imidž lijepe glumice svidio se na prvu brojnim obožavateljima.

Najveća prednost ove frizure je raznolikost. Osim što ju brzo možete ukrotiti, napraviti široke valove koji će djelovati nonšalantno ili pak uredno ispeglati - uvijek ćete izgledati šik. Dozu glamura uz ovakvu će frizuru donijeti jarki ruž na vašim usnama i djelomično naglašene oči.

  • +17
Najpoželjnija frizura za jesen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia