STANA KATIC

Slavna glumica hrvatsko-srpskih korijena plijenila poglede zbog efektnog stajlinga

14.06.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Holivudska glumica hrvatsko-srpskih korijena i zvijezda dramske serije 'Absentia', Stana Katic, trenutno boravi u New Yorku gdje marljivo promovira drugu sezonu serije gostujući u poznatim američkim emisijama

Mnoštvo fanova okupljenih ispred njujorškog studija emisije 'Good Morning America', ova 41- godišnja glumica s holivudskom karijerom pozdravila je u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji kojom je dominirao plisirani model žute suknje s crnim detaljima.

Kako je imala priliku otkriti na vlastitom Instagramu profilu, kojeg prati gotovo pola milijuna fanova, spomenutu suknju potpisuje poznata kanadska dizajnerica Tanya Taylor, a nju je odlučila nositi uz crnu bluzu s dramatičnim puf rukavima – djelo indijskog brenda Khosla Jani.

Stajling kreiran u svrhu gostovanja u šou 'Good Morning America', glumica hrvatsko-srpskih korijena kompletirala je modelom visokih crnih gležnjača s otvorenim prstima za koje je zaslužan poznati pariški brend obuće Clergerie.

Stana Katic Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U dramskoj seriji 'Absentia', čiju novu, drugu sezonu trenutno marljivo promovira, glumica Stana Katic utjelovljuje lik bivše specijalne agentice FBI-a, Emily Byrne, a osim u ulozi glavne glumice u seriji nastupa i kao izvršna producentica.

Godine 2015. Stana, čiji su roditelji porijeklom iz Vrlike i okolice Sinja te su davno emigrirali u Kanadu, sa svojim se dugogodišnjim dečkom Krisom Brkljačem vjenčala u Dalmaciji na svoj 37. rođendan.

'Odlasci u Dalmaciju najljepši su trenuci u mom životu. Sve smo proputovali, upoznali mnogo članova obitelji i iskusili život na selu. Obožavam Dalmaciju, iako uz ovaj posao ne mogu odlaziti u nju koliko bih htjela. No moja braća putuju ondje svakih nekoliko mjeseci i na tome im veoma zavidim. S druge strane, veoma mi je bliska dalmatinska kuhinja i od mame sam naučila pripravljati dosta toga, primjerice bakalar i blitvu', svojedobno je izjavila hrvatskim medijima.