MANDY MOORE

Slavna brineta osvaja elegancijom u haljini koja slavi žensku figuru

26.03.2019 u 11:12

Bionic
Reading

U povodu svečane ceremonije dobivanja zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih u Los Angelesu, 34- godišnja glumica Mandy Moore uspjela se posebno modno istaknuti

Lijepa Amerikanka rodom iz Nashua slovi za novu miljenicu modne kritike zahvaljujući brojnim besprijekornim izdanjima na svečanim događanjima, a u pratnji obitelji i kolega iz hit serije 'To smo mi' ovog ponedjeljka proslavila je dobivanje zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih u Los Angelesu.

  • +5
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedenim povodom Mandy Moore zablistala je u elegantnoj haljini nijanse nude koja je posebno laskala njezinoj skladnoj figuri.

Riječ je o kreaciji popularne modne dizajnerice iz Novog Zelanda, Emilie Wickstead, koja je svijetu premijerno predstavljena u sklopu aktualne proljetne kolekcije, a nju je slavna brineta odlučila nositi uz decentan nakit i salonke slavnoga Christiana Louboutina koje su se isticale materijalom satena u boji crvenog rubina.

Za besprijekorno svečano izdanje Mandy Moore i ovoga puta zaslužna je stilistica slavnih Christina Ehrlich s kojom neko vrijeme uspješno surađuje, a osim obitelji i kolega iz dramske serije 'To smo mi', njezino dobivanje zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih nije želio propustiti ni glumački kolega Shane West s kojim je 2002. godine glumila u hit filmu 'Šetnja za pamćenje'.