LUDI TULUM

Slavljenica Severina i sama je zapjevala na proslavi rođendana

13.05.2011 u 19:38

Bionic
Reading

Još se nisu slegli dojmovi s najluđeg tuluma u gradu, rođendanske fešte naše najveće estradne zvijezde Severine Vučković, koja je s tri tjedna odgode u zagrebačkom Okrugljaku u društvu dvjestotinjak najbližih prijatelja i suradnika proslavila 39. rođendan

Oko ponoći pjevačica je sa zaručnikom Milanom Popovićem, poput pravih mladenaca, razrezala rođendansku tortu.

Iako joj je rođendan bio još 21. travnja, ali je zbog bolesti morala otkazati proslavu, Severina je zablistala u društvu zaručnika Milana Popovića kao da je na dodjeli Oscara, u više nego elegantnoj bijeloj haljini koja je ocrtavala njezinu savršenu figuru, a zaljubljeni osmijeh nisu skidali s lica cijelu noć. A kad Seve radi tulum, onda to doista traje cijelu noć.

Tako su uz iznimno raspoloženu slavljenicu na plesnom podiju do jutra ludovali mnogi poznati, dok su se uz Cubismo i još dva benda na pozornici izmjenjivali i gosti Haris Džinović, Kaliopi, Leo Kazić, Jole, Petar Grašo, a ni slavljenici mikrofon nije bio mrzak. Oni manje gipki za ples držali su se šanka i švedskog stola prepunog delicija.

Od uzvanika bili su tu i Dimitrije Popović, Tomaž Pandur, Mani Gotovac, Jasna Zlokić, Lejla i Tarik Filipović, Viktor Drago, Nenad Korkut, Mislav Čavajda, Goran Lisica Fox, Fayo, Nenad Ninčević, Luka i Petra Nižetić, Ivica Propadalo, Edwin Softić, Miroslav Lilić i mnogi drugi.

Glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić zauvijek će pamtiti proslavu Severinina rođendana jer se kući vratio s novim 'modnim dodatkom' - gipsom. Vučinić je na plesnom podiju slomio nogu pa je završio je u zagrebačkoj Traumatološkoj klinici.