STIL U MALOM PRSTU

Slavica Ecclestone izgledom zasjenila čak i kćeri

26.03.2012 u 12:01

Bionic
Reading

Bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, Slavica skockala se te s kćerima Tamarom i Petrom provela pravi žensku večer u restoranu

Odjevena u usku plavu haljinu koja joj se sezala malo iznad koljena, crnu kožnu jaknu, u vrtoglavim visokim potpeticama sa širokim remeničićima te sa zagasitom crvenom birkinicom u ruci, Slavica je mnogima zaustavila dah te zasjenila čak i svoje kćeri, Tamaru i Petru, s kojima se uputila u restoran Kai u Londonu.

Za izlazak s mamom inače uvijek dotjerane Tamara i Petra odjenule su nešto ležernije kombinacije. Petra je navukla crne tajice, dugi šal leopard uzorka te kratku budnicu, a budući da kod njih glamur ne izostaje ni u ležernim kombinacijama, u ruci je nosila zelenu birkinicu.

Premda Tamaru četo možemo vidjeti u uskim i kratkim haljinicama te vrtoglavim potpeticama, ovoga puta i ona je posegnula za ležernim stilom. Tajice sivkastog leopard uzorka, crna obična majica, crna kožna jakna te ljubičasta jakna bili su njezin odabir večeri, a odbacila je i tešku šminku. U ruci je nosila, pogađate, ljubičastu birkinicu.