OGRTAČ OD 150.000 KUNA

Skupim stajlingom sve je bacila u drugi plan

20.02.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Na košarkaškoj utakmici NBA ALL-Star u Louisiani pojavila se Beyonce u društvu svog supruga Jay-Z-a i kćeri Blue Ivy. Slavna obitelj na utakmici je očekivano privukla pozornost, a za to se dodatno pobrinula glazbena diva odabravši upečatljiv i skup stajling

Da obožava modno riskirati i isticati dominantan status u glazbenoj industriji, Beyonce je ovaj put potvrdila pojavivši se u besramno skupim komadima s potpisom Gucci iz nove proljetne kolekcije. 

Trudnički trbuh naglasila je običnom bijelom majicom s trapericama velikih proreza. Naizgled jednostavan stajling upotpunila je više nego zanimljivim primjerkom kimona i lepezom. 

Ta je odjeća djelo njezina omiljenog brenda Gucci iz nove kolekcije koju krase i paprene cijene. Jedinstveni primjerak kimona s krznenim i vezenim detaljima u prodaji je za nešto više od 150 tisuća kuna, a papirnata lepeza s drvenim okvirom od ebanovine stoji nevjerojatnih tri tisuće kuna.

#AllStarGame

A post shared by Beyoncé (@beylite)

Statement komadi modne kuće Gucci iza kojih stoji kreativni direktor Alessandro Michele definitivno su bili magnet za poglede, a odabirom glomaznih visećih naušnica glazbena diva dokazala je kako ništa ne prepušta slučaju. 

A post shared by Beyoncé (@beylite)

Ekscentričnu prirodu novog Guccijeva dizajnera Beyonce itekako cijeni, što je nebrojeno puta dokazala noseći odjeću ove talijanske modne kuće.