tijekom razdoblja od 30 dana

Skraćeno radno vrijeme za sve BIPINE poslovnice

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Od danas sve poslovnice BIPE rade najduže od 8.00 do 17.00 sati. I dalje su na snazi najviše mjere zaštite, a za zaposlenike u prodaji predviđen je i bonus za rad i trud u izvanrednim uvjetima

U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, BIPINE poslovnice diljem Hrvatske od danas posluju prema skraćenom radnom vremenu, najduže od 8.00 do 17.00 sati, poručuju iz središnjice kompanije. Informacije o radnom vremenu svih poslovnica dostupne su na BIPINIM web i Facebook stranicama.

Prema smjernicama Nacionalnog stožera, na snazi su i dalje i najviše higijenske i sanitarne mjere zaštite od koronavirusa. Uz redovite dezinfekcije prostora, za zaposlenike su osigurane perive zaštitne maske za lice, jednokratne rukavice i sredstvo za dezinfekciju. Iz higijenskih razloga uklonjeni su testeri u poslovnicama, a zbog mogućnosti bliskog kontakta između kupaca i zaposlenika ukinute su i promocije proizvoda, dok je BIPA Backstage do daljnjega zatvoren. Kao nagradu za izniman trud i rad u izvanrednim uvjetima, svi zaposleni u sektoru prodaje dobit će bonus u iznosu od 1000 HRK, koji će im biti isplaćen ovog tjedna.

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak od najmanje dva metra. Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru poslovnica, a što se načina plaćanja tiče preporuke se kreću u smjeru korištenja kartica umjesto gotovine. Navedene mjere vrijedit će tijekom razdoblja od 30 dana, a po uputama Nacionalnog stožera i dulje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!