MJESEČNI HOROSKOP

Škorpione i Strijelce čeka ljubavna sreća, a Ribe novčani problemi

01.02.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Veljača je stigla i donijela svoje astrološke promjene. Nadamo se kako će svi znakovi svladati razne prepreke koje im sudbina nosi

Blizanci će imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Česti izlasci i prisustvovanje društvenim događajima bit će sjajan način stjecanja novih poznanstava, dok dani oko 14. samcima donose početak uzbudljive veze.

Rakovi će imati osjećaj da nisu cijenjeni na poslu. Frustrirat će ih što napreduju kolege koji nisu dovoljno marljivi ili sposobni, dok njihova karijera stagnira. No, treba čuvati živce i pokušati izbjeći ulazak u sukobe koji neće donijeti ništa dobroga.

Iako će Djevica suprotnom spolu biti intrigantni, ovog mjeseca ipak neće imati mnogo ljubavnih prilika.

Vage će šarm i široki osmijeh izvlačiti iz neugodnih situacija, a veljača je ujedno i pogodno vrijeme za planiranje trudnoće.

Škorpione samce bi ljubav mogla pronaći tamo gdje je najmanje očekuju – na radnom mjestu. No, neće se moći usredotočiti na rad pa će češće raditi pogreške. Druga polovica mjeseca mnogo je povoljnija za rad, a u tom bi razdoblju nezaposleni mogli dobiti priliku na koju dugo čekaju.

Za slobodne Strijelce razdoblje samoće postat će dio prošlosti. Zavest će onoga tko im se sviđa i započeti vezu koja će ispuniti sva njihova očekivanja. Strijelci vezani brakom počet će raditi na proširenju obitelji.

Vezani Jarci s dragim će planirati budućnost, a mnogi će parovi ovog mjeseca riješiti stambeno pitanje. Ovog će se mjeseca Vodenjaci prepustiti uživanju u izlascima i pritom se odlično zabavljati.

Novčana će situacija Ribama čitavog mjeseca biti nestabilna, a neki će vas neočekivani troškovi potaknuti da unovčite štednju ili zatražite pozajmicu.

Detaljnije o tome što vam zvijezde spremaju u veljači pročitajte OVDJE.