RIJEČKA POSLA

Skockane Lana i Martina uživale u woku

05.04.2014 u 12:45

  • +6

Wok by Matija u Rijeci

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matija Nikolić

Bionic
Reading

Na poseban i zabavan način u Rijeci je u petak i službeno otvorena franšiza uspješnog zagrebačkog gastro kutka Wok by Matija, čiji je tvorac poznati chef Matija Nikolić. Ondje su se zajedno počastile Lana Klingor Mihić i Martina Vrbos

Adamićeva ulica jučer je bila najprometnija, ali i najzabavnija ulica u Rijeci. Veliki broj uzvanika, među kojima su bila i poznata lica poput pjevačice Martina Vrbos i vlasnice PR agencije Lane Klingor Mihić, kušali su delicije. Oduševili su ondje i zbunjene vozače koji su se zatekli na semaforu Adamićeve ulice, dijeleći im razne vrste wokova.


U jednom je trenutku zagrebački ugostitelj s vlasnikom riječke franšize Markom Čozom, zaustavio promet i ušao u autobus pun putnika te ih sve počastio svojim hvaljenim wokom.

Riječani su tako u svom gradu konačno dobili još jedan zanimljiv gastronomski koncept, ali i priliku da uz standardne restorane brze hrane uživaju u nekim novim, kvalitetnijim okusima. Poznat po svojoj kreativnosti, Matija Nikolić i ovim je potezom dokazao da i u Rijeci postoje zaljubljenici u wok kuhinju, a svojim je rješenjima i inovacijama obogatio riječku gastro scenu.