NIKAD SRETNIJA

Skinula je više od 30 kilograma i ponosno pokazala tijelo

11.08.2016 u 11:45

  • +4

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon duge borbe s viškom, Kim Kardashian uspjela je smršavjeti čak 32 kilograma u osam mjeseci pa su svi znatiželjni kako je postigla taj zavidni rezultat

Reality zvijezda početkom ove godine putem društvenih mreža otkrila je da se tijekom druge trudnoće nakupilo 27 kilograma, ali s još pet koji su je smetali otprije odlučila je poduzeti sve kako bi smršavjela.

Nakon nešto više od pola godine mukotrpnog odricanja ponosno je objavila da vaga pokazuje 56.5 kilograma te je nadomak zadanog cilja, a to je još 2.5 kilograma manje. Kako je visoka 159 cm, cilj od 54 kilograma nije pretjeran. Navodno je za toliki gubitak kilograma zaslužna prehrana prema Atkinsu uz strog režim vježbanja. Naravno, mnogi su uvjereni da je Kim išla i na razne tretmane ili čak liposukciju da rezultat bude bolji, ali pitanje hoće li to slavna starleta ikada javno priznati.

Pre photo shoot fittings

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Inače, dijeta koju provodi dobila je naziv prema njezinu autoru Robertu C. Atkinsu, a osnovno je pravilo povećan unos bjelančevina uz smanjivanje ugljikohidrata. Dok se na početku jede najviše meso i povrće, poslije se postupno uvode i ugljikohidrati, najviše 60 grama dnevno.

Kim Kardashian nije prva slavna osoba koja je mršavjela uz ovu dijetu, ali kao i sa svim sličnim popularnim načinima mršavljenja, većina nutricionista reći će da postoje i zdravije metode.

O svojoj borbi s viškom kilograma Kim često otvoreno govori još od rođenja kćerkice North i sama priznaje da nije bilo lako opet se uhvatiti ukoštac s mršavljenjem nakon što je rodila sinčića Sainta: 'odlučila sam sama sebi postaviti cilj. Bila sam motivirana, ali nije bilo lako i nije samo tako vratiti se na staro'.

Iako ima dovoljno novca da si priušti što god poželi i njoj nedostaje samopouzdanja pa je to bio glavni razlog za rigoroznu dijetu. Kaže da je sama svoja najstroža kritičarka, a veliku podršku ima od supruga Kanyea.

Kako se s viškom kilograma bori od prve trudnoće, na svojoj stranici kimkardashianwest.com napisala je da oduvijek zavidi ženama koje se nakon porođaja vrlo brzo vrate u formu: 'uvijek sam bila ljubomorna na žene koje su tijekom trudnoće imale slatke trbuščiće, ali nekoliko tjedana nakon porođaja izgledale su kao i prije. To nisam ja'.

Kim Kardashian u listopadu prošle godine