TROSTRUKI POGODAK

Skinny traperice stoje joj kao salivene

09.06.2016 u 10:31

  • +2

Rosie Huntington-Whiteley

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Rosie Huntington- Whiteley, jedna od najpoznatijih ljepotica s modne piste, svoj izgled izvan dužnosti dovela je do savršenstva. Kratak boravak u New Yorku ova Viktorijina anđelica obilježila je trima efektnim kombinacijama u znaku skinny traperica

Nakon dodjele nagrada američkih modnih dizajnera (CFDA) lijepa Rosie za nekoliko dana produljila je svoj boravak u New Yorku te počastila sve trima kombinacijama u jednom danu.

Svim njima bio je zajednički jedan komad – skinny traperice brenda Paige. Iako su model skinny u popularnosti izgurale neke druge siluete traperica, lijepa Rosie potvrđuje da su one itekako aktualne. Svoju ljubav premanjima ova Viktorijina anđelica nimalo ne krije, a ona ju je nedavno učinila ambasadoricom brenda Paige.

'Traper je ključan komad u mnogim ormarima, neovisno o stilu koji osoba preferira, i to je jedna od potvrda njegove svestranosti', izjavila je Rosie.

Oko para skinny traperica Rosie je izgradila tri kombinacije predstavljene u jednom danu. Prvu u nizu sačinjavala je elegantna bijela bluza utaknuta u traperice, a uz trendovske štikle od brušene kože, s detaljima poput blok pete, zakovica i resica, Rosie je naglasila zavidnu manekensku figuru u znaku dugih nogu.

Šik kombinaciju u boho maniri pri odlasku iz hotela vješto je zamijenila skinuvši bluzu i uskočivši u sivu trenirka-majicu s natpisom 'Too Late', a parirala joj je crnim minimalističkim štiklama i torbom Celine

Posljednju u nizu kombinacija sa skinny trapericama u glavnoj ulozi Rosie je predstavila odlazeći iz New Yorka. Uz njih i minimalističke štikle iz prethodne kombinacije, obukla je običnu bijelu majicu i plišanu jaknu ukrašenu cvjetnim detaljima.

Osim što je dokazala da su skinny traperice i dalje aktualne, Rosie je na jednak način pokazala kako ih vješto stilizirati i stvoriti casual šik kombinacije.