NOVI HIT PROIZVOD

Sjenila istisnula ruževe: Kako je globalna pandemija promijenila beauty navike

01.01.2021 u 18:08

Bionic
Reading

Globalna pandemija koronavirusa je u samo nekoliko mjeseci promijenila našu svakodnevicu i načina na koji radimo ili provodimo slobodno vrijeme, nepovratno je utjecala i na svijet mode i ljepote

Tko bi ikad pomislio kako će nam zaštitne maske postati neizbježni modni dodatak?

Osim što je globalna pandemija promijenila i utjecala i na modnu industriju jer je porasla potreba za sportskim i casual odjevnim kombinacijama budući da sad puno više vremena provodimo u našim domovima, ni beauty svijet nije ostao netaknut.

Kako su zaštitne maske kao preporučena mjera u borbi protiv širenja koronavirusa postale naša svakodnevica, oči su sada glavne zvijezde make upa.

Mnogi su zbog novih okolnosti promijenili svoju ustaljenu make up rutinu i počeli isprobavati nove proizvode i beauty tehnike, a među svim novim prijedlozima s kojima smo se sreli posljednjih mjeseci, jedan od onih koji nam se najviše sviđa je sjenilo u sticku koje se može lako nanijeti, baš poput ruža za usne.

Ulogu ruža koji je svaka trendseterica nekad imala u torbi kako bi osvježila svoj izgled, smatraju vizažisti, mogao bi sada preuzeti ovaj inovativni proizvod.

Sjenila dolaze u najrazličitijim varijantama od mat, šljokičastih ili svjetlucavih varijanti i u trenu će naglasiti oči koje su zbog maski sad najistaknutiji dio lica.

Prednost im je što se brzo i lako nanose, a praktično pakiranje savršeno je za nošenje u torbi.

Ako dosad niste nikamo išli bez ruža, ova sjenila u sticku koja se brzo i jednostavno nanose bit će vaš novi odabir.

I zapamtite: oči su sad nove usne, a prilikom izbora maski za lice, birajte uvijek, ukoliko je naravno moguće, one od prirodnih materijala poput pamuka kako bi koža mogla disati te da bi se smanjio rizik od nastanka akni.