NE ZNA ZA GREŠKE

Ljetni odabir broj jedan: Ona je najveća obožavateljica espadrila među damama s kraljevskih dvora, a kolekcija joj je pozamašna

13.08.2020 u 09:20

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia jedna je od onih sretnica koje kao da su rođene s dobrim osjećajem za stil. Bivšu novinarku modni kritičari ne prestaju hvaliti jer u svakoj prigodi izgleda besprijekorno, a primjereno svojoj tituli. Ovoga ljeta pozornost je, kao i uvijek, plijenila svojim jednostavnim, ali uvijek elegantnim, modnim odabirima kojima je dominirao jedan model obuće - espadrile

Kraljica Letizia dobro zna što joj dobro pristaje te po pitanju mode rijetko kad griješi, a njezin je stil savršena kombinacija skupocjene dizajnerske odjeće i svima pristupačnih komada nerijetko s potpisom poznatih španjolskih brendova Zare ili Manga koje rado nose i naše zaljubljenice u modu.

Lijepa brineta koja s kraljem Felipeom VI ima dvije kćeri Leonor i Sofiju, usprkos globalnoj pandemiji odrađuje svoje kraljevske obveze pokazujući kako joj slaganje ubojito dobrih kombinacija itekako ide od ruke.

Uvijek elegantna španjolska kraljica zna kako se visoke ljetne temperature najbolje podnose u lepršavim haljinama i espadrilama na punu petu koje su njezin omiljeni odabir ljeti.

Kraljica Letizia je prilikom nedavne kraljevske turneje po Španjolskoj pokazala bogatu kolekciju svoje omiljene obuće koju bi svaka trendseterica rado voljela vidjeti i u svojoj garderobi.

Supruga Felipea VI prošetala je tako imeđu ostalog i bež, tamnoplave, crne smeđe i bijele espadrile na punu petu dokazujući kako se radi o klasičnom komadu obuće koji se izvrsno sljubljuje s kombinezonima, haljinama, suknjama, kuloticama...

Još jedna dama s kraljevskih dvora, poznata je po svojoj ljubavi prema espadrilama na punu petu je i Kate Middleton koja ljeti ne izlazi iz svoje omiljene obuće, a među ljubiteljicama ovih ženstvenih sandala koje vizualno izdužuju figuru je i Pippa Middleton Matthews te Meghan Markle koje najradije nose modele s potpisom poznatog španjolskog brenda Castañer.

Zanimljivo je da su kasnih 60-ih Lorenzo i Isabel Castañer dizajnirali prve epadrile na petu za modnu kuću Saint Laurent koje su potom ostvarile ogroman uspjeh na modnoj sceni i upisale se u povijest.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Mercedes Menendez/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

A kakve espadrile možete pronaći u trgovinama, provjerite u našoj galeriji:

  • +30
Espadrile na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije