TOTALNO CHIC

Sjećate se kultne haljine Julije Roberts u 'Zgodnoj ženi'? Taj uzorak i dalje osvaja retro šarmom, a evo kako izgleda u bikini verziji

14.05.2021 u 09:11

Bionic
Reading

Filmska i TV ostvarenja svjetske popularnosti nerijetko imaju velik utjecaj na stvaranje modnih trendova i populariziranje određenog stila odijevanja, a poznati švedski brend H&M sada se inspirirao kultnim filmom 'Zgodna žena' kreiravši bikini po uzoru na haljinu kakvu je u spomenutom filmu nosila holivudska miljenica Julia Roberts

Među onim snažnim vezama između kinematografije i modnog svemira, nalazi se kultna smeđa haljina na točkice koju je Julia Roberts odjenula u filmu 'Zgodna žena'. Ovaj film sa svojom idiličnom pričom između Vivian Ward (Julia Roberts) i Edwarda Lewisa (Richard Gere) svoju premijeru doživio je danas davne 1990. godine, a odjevne kombinacije kakve je u ovom filmskom ostvarenju nosila Roberts do danas mnogima predstavljaju veliku modnu inspiraciju.

  • +4
Julia Roberts u 'Zgodnoj ženi' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Tijekom godina brojni brendovi ponudili su vlastite verzije kultne, smeđe haljine na točkice, a švedski modni div H&M sada ju je odlučio predstaviti u formi bikinija.

Stvoren od gornjeg dijela 'balconette' dizajna s podesivim naramenicama koje se mogu ukloniti te donjega u znaku visoko struka, ovaj bikini iz ponude H&M-a već je osvojio pažnju zaljubljenica u modu.

Bikini s potpisom H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nepobitnog retro šarma i u maniri proslavljene haljine Julije Roberts, kao i brojni drugi modeli bikinija, prodaje se u dva dijela. Za gornji potrebno je izdvojiti 15 eura, odnosno nešto više od 100 kuna, dok se donji dio u prodaji nalazi po cijeni od oko 70 kuna.