ISPLATI JU SE IMATI

Po uzoru na holivudske zvijezde: Omiljena haljina s crvenog tepiha stigla je u Zaru

12.05.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Popularni španjolski high street brend Zara svake sezone potrudi se iznenaditi svoje ljubiteljice diljem svijeta, a ovoga puta navedeno im je pošlo za rukom lansiranjem modela haljine koji na crvenom tepihu obožavaju nositi zvijezde s holivudske A-liste

Zara je u svoju aktualnu ponudu uvrstila limitiranu verziju duge haljine s plaštem, a koja ima sve predispozicije da bude jedna od prodavanijih.

Zarina haljina s plaštem Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U efektnoj ružičastoj boji te stvorena od zahvalnog materijala viskoze, neodoljivo podsjeća na modele skupocjenih haljina kakve dame iz svijeta Hollywooda nerijetko biraju za crveni tepih.

Nije nikakva novost to da se omiljeni high street brend Hrvatica i brojnih dama diljem svijeta redovito inspirira aktualnim kolekcijama renomiranih dizajnerskih brendova, na isti način na koji se inspirira pop kulturom i svijetom slavnih u kreiranju svojih novih linija odjeće i modnih dodataka.

Uz spomenuti model haljina s plaštem, a koji se u prodaji nalazi po cijeni od 400 kuna, nedavno su također predstavili haljinu po uzoru na oskarovski model Gwyneth Paltrow te bijelu haljinu inspiriranu omiljenim modelom neponovljive Audrey Hepburn.