REALITY LJUBAVNI PAR

Sjećate li se Ivane Paris i Dine Bubičića?

30.08.2014 u 11:00

  • +20

Riječke stepenice

Izvor: Promo fotografije / Autor: La Vie foto studio

Bionic
Reading

Topla riječka noć privukla je ponovno preko tisuću posjetitelja na sinoć održanu modnu manifestaciju 8. riječke stepenice

Najnovije kolekcije večernjih haljina i odijela predstavili su Vesna Sposa, Lurex, Sherri Hill, Hero4Heroes by Marijana Hero, Boutique Mondura, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Neva salon vjenčanica i večernjih haljina, Andy’s stuff by Andrea Anić, a od modnih dodataka brand Diana’S by Diana Sokolić s nakitom od pleksiglasa i očna optika Ghetaldus Rijeka. Elegantne frizure i šminku potpusuju stilisti studija Perman Experience te Paola Peček i Iva Peradenić.

Osim poznatih manekenki Vedrane Linardić i Nikoline Miletić, aktualnih misica Ivane Mišure i Lane Gržetić te manekena Radovana Stošića, spektakularnim modnim stepenicama prošetali su zlatna sportašica Ana Znaor za Hero4Heroes, glumica Ana Vilenica za salon Neva, pjevačica Sementa Rajhard u haljini dizajnerice Eni Surijan, Elena Tomeček Zdjelar za Showroom Antonela.

Pažnju je privlačio i bračni par Ivana Paris i Dino Bubičić, koji su se upoznali u reality showu 'Farma', a kasnije i uplovili u bračnu luku te dobili sina. Par, bivša Miss Universe Ivana Paris i bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić, koji je do prije nekoliko godina često bio u medijima te se pojavljivao na brojnim društvenim događanjima, već dugo nismo vidjeli, a sada su se nakratko vratili na modne piste.

Maja Sulić, prelijepa bivša misica i supruga poznatog rukometaša Renata Sulića, nekoliko je godina izbivala s modne scene i nismo je imali priliku vidjeti na društvenim događanjima; sada se rado odazvala reviji noseći haljinu butika Mondura.

Aktualna Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura zaštitno je lice modne kuće Vesna Sposa i prošetala je stepenicama u jednoj od haljina koje će nositi na svjetski izbor krajem godine. Novinarka i urednica na HRT-u Ivana Bilen te pjevač Alen Polić nosili su modele Andy's stuff, dok je glumac i nekadašnji Mister svijeta Phillip Kleva doputovao iz Amerike te nosio Lurex odijelo i Ghetaldus naočale.

Nakon manifestacije održan je Showroom 8. riječke stepenice by Erste Club na vrhu stepenica, gdje je prikazana izložba slika i ručno oslikanih šalica iz 'bijele faze' umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana'S akademske slikarice Diane Sokolić koja je nakit od pleksiglasa predstavila i u sklopu revije, a after party održan je u poznatom okupljalištu Phanas pubu.

Riječke stepenice su ponovno potvrdile da su izuzetno posjećeno događanje i turistička atrakcija u centru grada. Program je vodila lijepa Ana Radišić, a Rijeka je pokazala da je apsolutno destinacija broj jedan za najatraktivniju modnu priču na Jadranu.