mnogi će je poželjeti

Sjajna promjena: Plavokosa glumica pokazala je odličan novi izgled, a njezina frizura jedna od najpoželjnijih ove sezone

06.10.2021 u 08:30

Bionic
Reading

Nakon šestomjesečne pauze na društvenim mrežama, glumica Hayden Panettiere vratila se na Instagram s novim postom i pažnju odmah privukla novom frizurom koja je pravi trend ove sezone

Glumica Hayden Panettiere na Instagramu se pohvalila novom frizurom, a njezini pratitelji i obožavatelji su apsolutno oduševljeni te su se mnogi složili kako ih je upravo ona inspirirala da što prije zakažu termin kod svog frizera.

Naime, nakon što je dulje vrijem nosila kosu srednje duljine s nešto kraćim prednjim pramenovima, 32-godišnja glumica sada je pokazala novi, osvježeni izgled. Kosu je malo skratila i prošarala pramenovima, a najveće iznenađenje bile su malo dulje šiške koje u tren oka kreiraju ležeran izgled s dozom elegancije, tako neodoljivo i chic.

I dok će neki reći kako je ova frizura tipičniji odabir za proljeće ili ljeto, glumica iz Nashvillea brzo će ih razuvjeriti; blago stepenasto ošišani vrhovi koji uokviruju lice s laganim valovima daje mekan i vrlo nježan izgled. Osim toga, pepeljasto plavi ton sa svijetlo plavim pramenovima savršen je odabir boje kada ljetni ten ustupi mjesto jesenskom, a ta boja također se sjajno slaže s trendovskim bojama sezone, poput kaki pulovera kakav nosi Hayden.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Ako želite izgled osvježiti frizurom kakvu fura Hayden ovaj trik dobro će vam doći: Prilikom oblikovanja frizure vrhove kose uvijete uz pomoć uvijača, a nakon uvijanja valovi se mogu jednostavno raščešljati. Tako će frizura izgledati vrlo prirodno, no svakako kosu prilikom oblikovanja zaštite od topline.