tako efektno

Recite zbogom beživotnoj kosi i isprobajte ovo: Savršena jesenska frizura za dugu kosu koja se vrlo lako oblikuje

01.10.2021 u 13:06

Bionic
Reading

Duga kosa koja beživotno i bez oblika pada preko ramena? Zvuči vam poznato? Zauvijek se oprostite od loše frizure i isprobajte savršenu jesensku frizuru za dugu kosu

Ove jeseni nikad lakše i uz manje truda možete imati sjajnu frizuru. Naime, kosu koja seže preko ramena može se izvrsno oblikovati u elegantnu i modernu frizuru. Ako ste mislili da je riječ o klasicima kao što su valovi u kosi koji su jako popularni već niz sezona ili pak o super glatkoj i ravnoj kosi, varate se. Savršenu jesensku frizuru za dugu kosu odliku klasični valovi velikog volumena.

Jedan od najsjajnijih primjera najbolje frizure za dugu kosu je frizura glumice Madeline Brewer koju je pokazala a 73. dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu. Zvijezda filma 'Orange is the new Black' pojavila se na crvenom tepihu s uredno isfriziranom kosom i izgledala je jednostavno bombastično.

  • +2
Madeline Brewer Izvor: Profimedia / Autor: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Iako to na prvi pogled ne biste rekli, ova frizura nije oblikovana okruglom četkom i sušilom, a nisu korišteni ni vikleri. Sve što je korišteno za oblikovanje ove frizure je uvijač za kosu.

Za ovu frizuru s 'wow' volumenom zaslužna je stlistica slavnih dama, Bridget Brager koja uvijačem i četko oblikuje kosu i zvijezda kao što su Gwyneth Paltrow i Taylor Hill.

Ako i vi priželjkujete ovu savršenu jesensku frizuru, slijedite upute korak po korak i uživajte u rezultatu:

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder
  • Operite kosu.
  • Kremu za oblikovanje kose nanesite od korijena do vrhova kose i dobro pročešljajte kosu kako bi se krema ravnomjerno rasporedila. Krema za oblikovanje zagladit će kosu te ju učiniti podatnom, ali istovremeno poboljšati i njezino zdravlje.
  • Nakon toga upotrijebite pjenu za volumen koju je potrebno nanijeti od korijena do vrhova kako bi kosa izgledala puna, glatka i sjajna.
  • Kosu podijelite na veće pramenove i osušite fenom u različitim smjerovima kako biste dobili maksimalni volumen.
  • Nakon što se kosa osuši, svaki pramen poprskajte lakom za kosu i uvijte uvijačem debljine 3 do 5 cm.
  • Počešljajte kosu i zatim nanesite sprej za teksturu kose, a zatim je opet počešljajte.
  • Na samom kraju ponovo nanesite kremu za oblikovanje. Utrljajte kremu za oblikovanje u dlanove i zagladite prednje pramenove uz rub lica.