ŠTO SE NUDI?

Sitnice kojima povoljno možete uljepšati dom

17.05.2013 u 09:58

  • +30

Proljetno uređenje doma

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Nakon duge i tmurne zime, proljeće je vrijeme kada se svi barem organiziraju i detaljno počiste svoje domove. No onda dobijemo želju nešto i preurediti ili se barem riješiti nepotrebnih stvari

Nova boja zida ili pokoji detalj za koji ne treba izdvojiti puno novca svaku prostoriju u domu odmah će učiniti novom i osvježiti prostor na koji smo navikli. Ako vam nedostaje tek finalni detalj, posegnite za naljepnicama za zidove. Emmezeta, primjerice, ima naljepnice s nekoliko tema, a izdvajamo cvjetove u neutralnoj boji po cijeni od 149,99 kuna.

Ako ste poželjeli uz neki sitniji izdatak osvježiti svoj dom, to ćete vrlo lako učiniti kupnjom u većoj trgovini s opremom za kuću. Tamo imate velik izbor najrazličitijih sitnica, a dok se šećete između polica, možda dobijete ideju što učiniti s prostorom koji želite urediti. Za manjak dnevnog svjetla u kući, ogledala su dobro rješenje jer reflektiraju svjetlost, a u Lesnini možete kupiti ovalni oblik u bijelom drvenom okviru za 269 kuna.

Možda će vam jastuci u veselim bojama osvježiti prostor dnevnog boravka. Dodajte tome simpatičnu košaru za časopise ili neke druge sitnice koje uvijek smetaju po sobi i već imate nekoliko novih detalja. Moebelix primjerice nudi šarene ukrasne jastuke od 20 kuna.

Prostor možete osvježiti i lončanicama, a uz njih na prozorske daske kombinirajte slatke okvire za fotografije, svijećnjake, svijeće i slične detalje koji će zaokružiti vašu osobnu priču i ukus.

Blagovaonica lako može dobiti novo ruho nadstolnjakom i košarom za voće, a u kuhinju stavite koji začin i na vrlo lagan i povoljan način unijeli ste proljeće u svoj dom. U našoj fotogaleriji pogledajte povoljne detalje i sitnice kojima možete osvježiti dom.