PRELIJEPA JULIETTE BINOCHE

Šik od glave do pete: Senzacionalna Francuskinja sve je zadivila na crvenom tepihu

05.02.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Francuska filmska diva Juliette Binoche postala je glavna zvijezda na crvenom tepihu 14. izdanja dodjele nagrada Globe De Cristal u pariškom kazalištu Salle Wagram

Novo izdanje glamurozne dodjele nisu željele propustiti ni zvijezde poput meksičke glumice Salme Hayek i kraljice burleske Dite Von Teese, koja je na pariški crveni tepih pristigla u društvu slavnog dizajnera Jean-Paula Gaultiera, a najveću pažnju svojim modnim odabirom i izgledom definitivno je osigurala 54-godišnja Juliette Binoche.

Ova slavna francuska glumica, koja se proslavila ulogom u filmu 'Čokolada' s Johnnyjem Deppom, poput prave dive zablistala je u glamuroznom baršunastom odijelu ukrašenim srebrnim uzorkom zvjezdica.

Na svečanim događanjima mladolika Juliette svoju figuru često ističe kreacijama s naglaskom na dekolteu, kojeg ni ovaj put nije nedostajalo.

  • +9
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkačeno odijelo u disko maniri načinjeno od hlača trapez nogavica i pripadajućeg blejzera sa srebrnim porubom slavna Francuskinja uspjela je naglasiti decentnim naušnicama, frizurom valovitog konjskog repa i blještavim make-upom.

'Koja je tajna Parižanke? Ona diše zrak vremena i zna da moda treba biti zabavna. Parižanka slijedi nekoliko zlatnih pravila, ali ih također voli prekršiti. I to je dio njezina stila. Sve lagano. C'est facile!', jednom prilikom izjavila je Ines de la Fressange, bivša manekenka i autorica svjetskog bestselera 'Pariški chic', a njezine riječi možda najbolje opisuju stil slavne Juliette Binoche.