ONLINE KUPOVINA

Shopping Centar u novom ruhu

15.02.2010 u 11:43

Bionic
Reading

Ugodno iznenađenje za sve posjetitelje Shopping Centra! Sasvim novi izgled vaše omiljene trgovačke meke, s proširenim kategorijama proizvoda, novim rubrikama kojima je pretraga ponude brža i detaljnija nego ikad, aktualnim shopping preporukama, poboljšanim definiranjem dostave i još mnogo toga.

Najveće novosti vidljive su u izgledu i funkcionalnosti pojedinih trgovina u kojima trgovci od sada proizvoljno mogu slagati hijerarhiju kategorija i njima pridruživati proizvode. Sam prikaz i unos proizvoda uvelike je poboljšan, pa tako sada svaki proizvod ima zasebnu galeriju slika i opisa, te veze sa sličnim proizvodima i grupama.

Istaknimo i mogućnost dodavanja top lista proizvoda, te bogate mogućnosti da se svaki dućan u potpunosti uredi prema željama trgovaca njihovim odabirom tema i paleta boja. Zasigurno će vam se svidjeti i nova mogućnost pretraživanja Shopping centra prema proizvođačima. Ta se nova rubrika automatski nadopunjuje odmah nakon što pojedini artikli pristignu u dućane, pa je stoga vaša pretraga brža i detaljnija nego ikad.

Od sada svakodnevno možete biti upućeni u najnovije proizvode pristigle u Shopping Centar i dobiti jasan uvid u najpopularnije i najbolje ocijenjene proizvode.
Posjetiteljima je sada omogućeno komentiranje i ocjenjivanje svakog pojedinog proizvoda, stoga ćete i sami moći reći što mislite pojedinom proizvodu i dati ocjenu bilo kojem artiklu koji privuče vašu pažnju.

Pretraživati možete pojedinačne trgovine Shopping Centra ili se jednostavno bazirati na jednu od kategorija koje su vam ponuđene na izborniku.
Svakako valja spomenuti da je omogućen lakši pregled i pretraga statusa pojedine narudžbe. Sve detaljnije informacije o eShopping uslugama potražite na http://shoppingcentar.com.hr/Opce-informacije/eShopping-usluge_gc164.html.

Dodajmo ovom iznenađenju još jedno! Od 1. prosinca 2009. svim novim korisnicima T-Com Shopping Centar nudi posebnu pogodnost obnovljenih paketa čija je jednokratna naknada za aktiviranje usluge(Online Shop, Shopping Centar ili Pay Way) snižena čak 50%!

Ako ste jedan od onih koji nikada nisu isprobali kako je to kupiti neki proizvod online, jer ste bili zabrinuti oko procedure, sigurnosti ili vam je cijeli proces izgledao zamršeno, Shopping Centar vam nudi idealnu priliku da to napravite u testnoj trgovini  i naučite koliko je jednostavno i zabavno. Dovoljno je kliknuti na http://demo.shoppingcentar.com.hr/ i posjetiti ovu promo trgovinu čiji je cilj omogućiti vam da od početka do kraja prođete proces kupovine. Napomenimo da odabrane artikle 'plaćate' izmišljenom kreditnom karticom (upisuje se bilo koji niz znakova), a narudžbe se neće smatrati važećima. Shopping Centar će odabrane kupce svakog mjeseca nagraditi T-Portal poklon paketima.

Dobro došli u najnoviji svijet sigurne i jednostavne kupovine preko interneta.
Radujemo se shoppingu s vama!