BRENDA IZ 'BEVERLY HILLSA'

Shannenini korisni savjeti za zločeste cure

03.11.2010 u 12:52

Bionic
Reading

Glumica Shannen Doherty, najpoznatija po ulozi u seriji 'Beverly Hills 90210' i 'Čarobnice', izdala je knjigu znakovitog imena 'Badass'. Nekadašnja zločesta djevojka u knjizi daje savjete kako postati prava zloćka, baš poput nje

Crnokosa Shannen Doherty poznata je po svom neobuzdanom temperamentu, a većina je pamti po ulogama Brende Walsh u'Beverly Hillsu 90210' i Prudence Halliwell u 'Čarobnicama'.

Već neko vrijeme Shannen se nije pojavljivala po medijima, a sada plijeni pažnju svojom knjigom 'Badass' u kojoj djevojkama savjetuje kako da budu zločeste i neobuzdane poput nje. Tako u svojoj knjizi savjetuje da, ako sumnjate da vas partner vara, trebate se prerušiti te ga slijediti, a izgovor da

imate proljev može vas spasiti od kazne za prebrzu vožnju.

Shannen (39), koja se proslavila kao 19-godišnjakinja ulogom Brende Walsh u velikom teen hitu devedesetih, seriji 'Beverly Hills 90210', ipak kaže da su nekadašnje zločeste holivudske cure, među koje je i ona svojedobno spadala, bile prave svetice u usporedbi s današnjima.

'Da, bila sam problematična i razmaženo derište, no nikad nisam bila droljica željna medijske pozornosti – tu je velika razlika. Nisam izlazila u javnost bez gaćica, 'slučajno' pokazivala bradavice ili snimala pornografske videouratke', okomila se Shannen na današnje zločeste cure u Hollywoodu koje ne biraju sredstva da dospiju na naslovnice.

Glumica koju su u 90-ima isključivali iz svih filmskih i TV projekata zbog njezine nesnošljive naravi i sukoba na setovima, rekla je i da je usprkos svojoj reputaciji zločeste cure 'svoje noge držala prekriženima', pa zahvaljujući tome nije potpuno posrnula. Trenutačno snima filmove za Hallmark.

Shannen je u New Yorku organizirala potpisivanje knjige 'Badass' za obožavatelje i sve buduće zločeste djevojke koje će vjerno slijediti njezine savjete. Za promociju knjige odjenula je tamnu kratku haljinicu, pokazala vitke noge i još jednom nas podsjetila kako je žarila i palila za vrijeme popularne serije 'Beverly Hills 90210'.