nikad ljepša

Šezdesete joj ništa ne mogu: Slavna ljepotica kao da ne stari

25.04.2017 u 20:27

Bionic
Reading

Svojedobno je bila misica, Fordov model i proslavila se seksi ulogom u 'Sirovim strastima', a danas na pragu 60-ih Sharon Stone i dalje izgleda sjajno

Holivudska zvijezda ovaj je puta blistala u čipkastoj haljini na donatorskoj večeri humanitarne organizacije koja sakuplja sredstva i promiče svjesnost o borbi s lupusom.

Sharon Stone je na Narančastom balu zablistala u haljini kojom je pokazala da i dalje posjeduje ljepotu i seksipil kojim se proslavila 90-ih godina zahvaljujući poznatoj ulozi lijepe spisateljice optužene za ubojstvo.

Zlatna haljina ukrašena čipkom podsjetila je upravo na 90-e godine i mnogima se možda neće svidjeti, ali osim što se trendovi iz tog razdoblja opet vraćaju u modu, na lijepoj je glumici stajala kao salivena. Cijeli je stajling podignula detaljima u crvenom, od ruža, nakita pa do dizajnerske torbice.

  • +6
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosna holivudska plavuša jedna je od najinteligentnijih glumica među svojim kolegama i kolegicama, a zbog želje da se bavi glumom odustala je od obrazovanja. Njezina je ljepota oduvijek bila zaštitni simbol jer je bila Miss Pensilvanije te Fordov model puno prije nego što se posvetila karijeri u Hollywoodu.

Čini se da će Sharon Stone biti poput rijetkih sretnica koje s godinama izgledaju sve bolje te vrijeme ne ostavlja traga na njima, što prije svega dokazuju fotografije u kupaćem kostimu koje ponekad objavljuje na društvenim mrežama.