EVO ZAŠTO TAKO IZGLEDA

Severinin trener otkrio tajnu njezinih bedara

22.10.2013 u 16:36

Bionic
Reading

Severina uz svog trenera Marka Papu tri puta tjedno trenira već duži period, a uoči nastupa u sklopu turneje udvostručuje ritam vježbanja. Trener sada otkriva koje vježbe ova pjevačica savršene figure najčešće izvodi kako bi njezino tijelo izgledalo ovako dobro

Nije tajna kako Severina mukotrpno vježba kako bi u mikrohaljinama izgledala upravo onako kako izgleda - božanstveno. Upravo je njezin trener Marko Papa za portal Zadovoljna.hr otkrio tajnu njezinih bedara.

Trening se sastoji od vježbi za jačanje snage mišića koje se izvode na TRX spravi za vježbanje i sklopu vježbi 'marinci' usmjerenih na kondicijsku spremu i snagu.
Drugi ciklus treninga uključuje ciljane kardio vježbe kojima se postiže kondicija, a izvode se na veslačkom ergometru, orbitreku i biciklu.

Vježbe osmišljene za Severinu usmjerene su na rad mišića cijelog tijela zbog prirode njezinog posla, dok za čvrsta bedra Marko Papa otkriva posebne vježbe.


'Za izdužene i čvrste bedrene mišiće preporučam pak ciljano izvođenje tri zlatne i najjednostavnije vježbe koje prakticira i Severina, a primjerene su za svaku ženu i vježbanje kod kuće', istaknuo je Marko.

Na prvom mjestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (tri uzastopne vježbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se izmjenjuju čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vježbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja, Marko ističe kako spomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.