SUDSKI PROCES U TOKU

Severini još nije određena alimentacija za Aleksandra

02.11.2013 u 14:33

Bionic
Reading

Nakon što su srpski mediji objavili vijest da Severina nije zadovoljna alimentacijom koju je odredio sud te da će zatražiti ponovno suđenje, njezin menadžer Tomislav Petrović demantirao je sve navedeno i istaknuo da je pjevačica jako zadovoljna sudskim odlukama jer su sve donesene u interesu djeteta

Srpski Blic je u subotu ujutro objavio vijest u kojoj navodi da je Severina bijesna zbog sudske odluke prema kojoj Milan Popović mora plaćati 1.000 eura alimentacije umjesto dosadašnjih 10.000 eura te da će zatražiti novi dogovor i izvansudsku nagodbu.

No, prema riječima njezina menadžera Tomislava Petrovića, Severina je itekako zadovoljna sudskom odlukom. Njegovu izjavu za tportal prenosimo u cijelosti:

Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio Blic.

Isto tako, određivanje alimentacije još uopće nije došlo na red pa bih demantirao i te laži.

Nije istina ni da Severina želi postići izvansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene prezadovoljna jer su sve odluke donesene u interesu djeteta.

I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin ovjereni potpis i pristanak za izdavanje srpske putovnice Aleksandru, pa je samim time ta putovnica izrađena nelegalno i u lošoj namjeri.

294414,294345,294107,293586
Ne znam čemu medijski pritisak Milana Popovića i Tatjane Vojtehovski jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu djeteta.

Ovim putem apeliram na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka.

Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uvjetima viđanja djeteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka.