MAGNET ZA POGLEDE

Iz ormara izvukla dobitnu kombinaciju: Severina je ovim izdanjem temperaturu dovela do usijanja

25.07.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon odmora na otočiću Vrnik u blizini Korčule, gdje se susrela i s holivudskim zvijezdama, splitska pjevačica ponovno se vratila ljetnim koncertima ovoga vikenda nastupivši u Čazmi i slovenskom Portorožu, a svojim scenskim izdanjima rijetke je ostavila ravnodušnim

Radni vikend Severina je označila objavom serije fotografija na Instagramu, nastalih na pozornici i izvan nje. Pred objektivom domaće fotografkinje Matee Smolčić Senčar, poput modela pozirala je u scenskim izdanjima, a posebnim seksepilom plijenila je u slovenskom Portorožu.

Poznata po impresivnoj kolekciji dizajnerskih komada u ormaru, Severina je za ovaj nastup izvukla zavodljive tajice iz prošlosezonske kolekcije brenda Mugler, a kakve je premijerno nosila na snimanju novogodišnjeg programa u Sarajevu.

Crni korzetni bodi sa vezicama i padajućim naramenicama činio je gornji dio Severininog scenskog stajlinga, dok je već dovoljno upečatljive tajice s prozirnim detaljima začinila podjednako efektnim cipelama.

S detaljem šarmantnih, vunenih pompona, njezin odabir činila je crna verzija prepoznatljivog modela sandala s potpisom britanske dizajnerice Sophie Webster.

Istoimeni brend Webster je osnovala 2012. godine i otada ne prestaje oduševljavati svojim kolekcijama cipela i modnih dodataka, a u svijetu domaćih ljubiteljica mode njihovom najvećom obožavateljicom pokazala se Ella Dvornik.

  • +8
Severina nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL