SVADBENA ZVONA NAJESEN?

Severina upoznala i oduševila Milanove roditelje

12.01.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Kada su prije nekoliko dana bili u Zagrebu, Severina i Milan su otišli na ručak kod njene mame Ane, da bi i ona upoznala novog dečka svoje najmlađe kćeri. Iako su planirali odmah nakon Zagreba odletjeti na Cipar, Milan je iznenada odlučio da prvo odu u posjet njegovim roditeljima u Beograd, pa su proveli Božić s njima

Severina i Milan su se zadržali samo jedan dan u Beogradu kod njegovih roditelja, koji su se poznatom pjevačicom doslovno

oduševili, otkrio je izvor blizak srpskom paru portalu Alo!, dodajući da su im Milanovi roditelji dali blagoslov, a nagađa se i da najesen planiraju svadbu.

'Severina je doslovno oduševila Milanove roditelje, a najviše im se svidjela njezina osobnost. Kako su mediji pisali o tome da će se par najesen vjenčati, Milanov otac je rekao da nema ništa protiv ako se ta predviđanja ostvare', ustvrdio je izvor za Alo!

Osim Severinine mame i Milanovih roditelja, blagoslov toj vezi dala je i Popovićeva astrologinja koja naplaćuje svoje usluge čak 35.000 eura mjesečno. Budući da im sada ništa ne stoji na putu, uključujući zvijezde, možda slavni par doista okruni svoju vezu brakom.