DISKRECIJA ZAJAMČENA

Severina u tajnosti izašla iz rodilišta

26.02.2012 u 21:45

Bionic
Reading

Severinin menadžer javio nam je kako neke redakcije neće poštivati odluku da ne snimaju Severinu i sina tijekom izlaska, pa se odlučila iz rodilišta izaći večeras u strogoj tajnosti

Iako je Severina sa sinom Aleksandrom iz rodilišta trebala izaći tek početkom idućeg tjedna, učinila je to večeras u strogoj tajnosti.

'Poštovani, s obzirom na dobivene informacije da neke redakcije neće poštovati molbu za neobjavljivanjem fotografija Severininog i Milanovog sina Aleksandra koje bi mogli snimiti prilikom njihovog izlaska iz rodilišta, Severina je odlučila bez najave medijima napustiti rodilište, što je i učinila večeras', izvijestio je njezin menadžer Tomislav Petrović u nedjelju navečer.

Milan je popodne došao u posjet zaručnici i sinu, ali ničime se nije dalo naslutiti da bi Severina mogla već večeras napustiti bolnicu. S obzirom na to da su se ovih dana na Milana obrušili mnogi mediji kako u posjete dolazi kada mu odgovara, a ne za vrijeme posjeta, u nedjelju popodne odlučio je poštovati raspored i okupljenim fotoreporterima značajno je pokazao na svoj sat.

Tajni izlazak Severine iz bolnice i žudnja medija za objavom fotografija njezinog djeteta još jednom su potvrdili Severinu kao nesumnjivu zvijezdu u regiji.