privlači poglede

Severina u haljini oko koje će se lomiti koplja: Odvažno izdanje u razigranim volanima

07.09.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Brojne domaće zvijezde okupile su se u Laubi na predstavljanju RTL-ove jesenske TV sheme, a pažnju mnogih privukla je Severina. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica sve je zasjenila stigavši u plavoj haljini zanimljivog kroja

Dolaskom jeseni tamni tonovi nekako postaju sve češći modni izbori. Dokazali su to stajlinzi Antonije Blaće, Mojmire Pastorčić i Marijane Batinić, redom obojeni u crne tonove, na predstavljanju RTL-ove jesenske TV sheme u zagrebačkoj Laubi. No tom trendu nije se priklonila jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Severina. Sasvim suprotno!

Izbor je pao na razigranu midi haljinu koja se isticala baby plavom nijansom te razigranim volanima. Kao ljubiteljica visoke mode i dizajnerskih haljina, Severina je svoj najnoviji dodatak pronašla kod belgijskog modnog dizajnera Driesa Van Notena.

Riječ je o midi haljini kod koje se pokazuje vješta upotrebu nabora za stvaranje skulpturalnog efekta. Krojena s četvrtastim izrezom, u osnovi jednostavna haljina ima nabore koji se skupljaju na ramenu u obliku lepeze te se bočno spuštaju. Asimetrično lepezasti volani postavljeni su na drugoj strani od struka na niže. Haljina će zasigurno podijeliti modne zaljubljenike - i dok se mnogi biti oduševljeni na prvi pogled, drugi, skloniji modnoj klasici, neće biti oduševljeni.

  • +58
Mnogi poznati stigli na predstavljanje jesenske sheme RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: NEVA ZGANEC/PIXSELL

Haljinu, čija puna cijena iznosi 2395 eura, no na sniženju se prodavala za 1676 eura, pjevačica je spojila s jednim od najpopularnijih sandala ove sezone – jednostavnim bijelim modelom s tankim remenčićima i četvrtastim prednjim dijelom. Minimalističke sandale jedan su od onih modela koji se nosi čitavog ljeta, ali i početkom jeseni, i to nekoliko sezona. Stajling je upotpunila klasičnom Diorovom damskom torbicom i zaglađenom raspuštenom kosom.

  • +4
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo