ZGODNA MAMA

Severina pokazala novu vitku liniju

07.04.2012 u 16:13

Bionic
Reading

Lijepa mama Severina prošetala je Beogradom u društvu svog zaručnika Milana Popovića te pokazala da je nešto više od mjesec dana nakon rođenja sina Aleksandra vratila zavidnu liniju

Otkako su iz Splita otputovali u Beograd, Severina i njezin zaručnik Milan Popović sa svojim malenim sinom Aleksandrom borave u njegovu momačkom stanu na Vračari. Fotografi su Severinu i Milana uočili ispred stana dok su se vraćali iz šetnje.

Severina je za kratki izlazak bez malenog Aleksandara bila pomno dotjerana u moderni bež baloner, visoke potpetice i haljinicu iznad koljena kojom je istaknula vitke noge. Lice je sakrila velikim tamnim naočalama te nabacila damsku pundžu.

Premda je malenog Aleksandra rodila prije manje od dva mjeseca, Severina je već vratila svoju zavidnu liniju. Nakon Aleksandrova rođenja navodno je nastavila intenzivno vježbati s trenericom iz Splita te je s njom redovito radila vježbe snage. Severina je vježbala i tijekom trudnoće na lopti za pilates, a upravo je ona poklonila lopte ostalim trudnicama u bolnici u Splitu, gdje je rodila svog prvog sina.