MODNO USKLAĐENI

Severina Kojić u zagrljaju supruga Igora blistala u nikad glamuroznijem izdanju

03.02.2020 u 17:44

Bionic
Reading

Na velikoj pozornici, smještenoj na De Francheskijevu gatu u riječkoj luci, u subotu je održan svečani program otvorenja Europske prijestolnice kulture sa središnjim programom ‘Opere industriale’ kojem su nazočili brojni poznati, uključujući i Severinu Kojić koja je ponovno oduševila svojim izborom stajlinga

'Sinoć nam je bilo toplo oko srca, kao i brojnim građanima Rijeke i gostima iz svih krajeva svijeta. Kiša je opravdala naziv 'grada koji teče', koji je i sam 'luka raznolikosti' i koji sve dočekuje raširenih ruku. 'Opera industriale' je bila savršen završetak tog dana. Čestitam 'mojoj Rijeci' što je postala europska prijestolnica kulture 2020. Bravo!!!', napisala je Severina Kojić na svom profilu na Instagramu uz seriju objavljenih fotografija s događanja.

Splitska pjevačica u Rijeku je stigla u društvu supruga Igora Kojića s kojim je pozirala fotografima, nasmijana od uha do uha, a dobro raspoloženje nije joj uspjela pokvariti ni kiša koja je tog dana mnogima pomrsila planove.

Igor i Severina dali su sve od sebe da stajlingom ispoštuju ovo važno kulturno događanje, pa je tako Igor odabrao klasično crno odijelo i kaput u kombinaciji s crnim cipelama, bijelom košuljom i satenskom kravatom u ružičastoj nijansi kojom se uskladio sa svojom voljenom suprugom.

Severina se odlučila za dugačku ružičastu haljinu od čipke koju je začinila brošem u predjelu vrata, skupocjenom Dior 'Lady' torbicom čija cijena iznosi oko 15 tisuća kuna i bijelim kaputom s dodatkom krzna.

Lijepu Splićanku već smo ranije viđali sa skupocjenom torbicom, a u svom ormaru ima i nešto manji model u crnoj boji koji je nosila početkom studenog na otvorenju jedne poliklinike u centru Zagreba.

  • +7
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo